reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brązowe upławy a dupaston

reklama
Dziękuję :), pamiętam jakie to wszystko było ciężkie, najwazniejsze że sprawdziłaś na początku przyrost bety i że od razu dostałaś dupka. Robisz wszystko co możesz zeby z maleństwem było ok.
Taak staram się i odrazu dziś zadzwoniłam do ginekologa jak tylko tylko zobaczyłam intensywniejsze plamienie. Boję się jak cholera ale musze myśleć pozytywnie bo zwariuję.

Aa to nie wiedziałam jest to moja pierwsza ciaza I wszystkie wasze rady biorę do sobie bo się boję. Ja mam tylko dziś wziąść 3 a potem 2x1 a powiedz mi wszystko okej się skończyło?
Tak, syn skończy zaraz rok. Natomiast w poronionej nie miałam ani kropli krwi 🤷

Tak pierwsza poroniona bez żadnych plamien, przez 5-6 tygodni byłam nieświadoma, a kolejna donoszona z plamieniami przez 12 tygodni.
A ok no to faktycznie dwie różne ciąże gdzie pierwsza by mogła wydawać się okej bo żadnych plamień nie było. A przez 12 tygodni brałaś duphaston I cały czas były plamienia ?

reklama
Do góry