Madziszy
Fanka BB :)
Dziewczyny mam pytanie 14.08.2022 urodziłam córeczkę ciągle jest na kp, pierwszą @ miałam od razu po 6tyg od porodu później miałam ok 2 miesięczną przerwę i nieregularną @ do lutego 2023 a pozniej już regularnie co ok 30-32 dc zawsze ok 10 kazdego miesiąca ale od maja na 2 tygodnie przed @ mam brązowe plamienia po 3-4 dni w 2 dniu Takiego plamienia czasem i w 3 mam krew jak bym się skaleczyła 
i znów brązowe plamienia i 2 tygodnie i @
Wizytę mam 24.08. Ale w tym cyklu miałam plamienia o tydzień później tz. Według kalendarza powinnam mieć te plamienia ok 28.07 a mialam je 05.08 w pier 2 dni brunatne uplawy jeden dzień trochę krwi...myślałam że to @ za aplikowałam tampona na noc a po nocy czysto tylko brazowe plamienie znów

przez 2 dni i koniec dzisiaj tz. 11.08 czyli 6 dni od poprzedniego znów miałam brązowe plamienie zauważone podczas podcierania rano ,teraz już czysto, według kalendarza powinnam mieć @
Córka na cycu czasem co godzinę wisi i ma nocne karmienia.
Robiłam nawet 2 testy ciążowe ponieważ 28.07 brałam ślub i nie powiem poniosła nas ta noc a według kalendarza wtedy powinna być owu, po dziś dzień dochodzi u nas do zblizenia bez zapezpiexzenia praktycznie codziennie

lecim z mężem na żywioł jak to stwierdził teraz trzeba działać żeby było widać że małżeństwo owocne jest

Miała któraś z was takie plamienia ogólnie albo przy kp po roku karmienia
Coś oznaczały
Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie

Wizytę mam 24.08. Ale w tym cyklu miałam plamienia o tydzień później tz. Według kalendarza powinnam mieć te plamienia ok 28.07 a mialam je 05.08 w pier 2 dni brunatne uplawy jeden dzień trochę krwi...myślałam że to @ za aplikowałam tampona na noc a po nocy czysto tylko brazowe plamienie znów

Córka na cycu czasem co godzinę wisi i ma nocne karmienia.
Robiłam nawet 2 testy ciążowe ponieważ 28.07 brałam ślub i nie powiem poniosła nas ta noc a według kalendarza wtedy powinna być owu, po dziś dzień dochodzi u nas do zblizenia bez zapezpiexzenia praktycznie codziennie

Miała któraś z was takie plamienia ogólnie albo przy kp po roku karmienia
Coś oznaczały
Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie