reklama
Natala_Tosia
Fanka BB :)
Do dziewczyn które też otrzymały metotreksat, jak się po nim czułyście? Po jakim czasie spadła wam bhcg? Czy konieczna była kolejna dawka?
Bibi89
U mnie była tylko 1 dawka 100 mml, w 4 dobie beta spadła o ponad 50%. Z 1260 na 490, po 2 kolejnych tyg już była 0. Ja czułam się jedynie zmęczona, trochę bolała mnie glowa i to wszystko, ale np @olka11135 miała piekielne nudności wiec każdy może reagować inaczejDo dziewczyn które też otrzymały metotreksat, jak się po nim czułyście? Po jakim czasie spadła wam bhcg? Czy konieczna była kolejna dawka?
Natala_Tosia
Obym w tym całym nieszczęściu zareagowała tak jak Ty, wtedy mam szansę w poniedziałek wyjść do domu.U mnie była tylko 1 dawka 100 mml, w 4 dobie beta spadła o ponad 50%. Z 1260 na 490, po 2 kolejnych tyg już była 0. Ja czułam się jedynie zmęczona, trochę bolała mnie glowa i to wszystko, ale np @olka11135 miała piekielne nudności wiec każdy może reagować inaczej
Bibi89
I tego Ci życzęObym w tym całym nieszczęściu zareagowała tak jak Ty, wtedy mam szansę w poniedziałek wyjść do domu.
Natala_Tosia
Ciąża pozamaciczna, zakończona usunięciem jajowodu plus taki, że nareszcie po tylu dniach męczarni w szpitalu jestem w domu.
angeliskax
Moderator
bardzo mi przykro, życzę dużo siły.Ciąża pozamaciczna, zakończona usunięciem jajowodu plus taki, że nareszcie po tylu dniach męczarni w szpitalu jestem w domu.
Bibi89
Strasznie dużo ostatnio tutaj CP ... a niby to tylko 2 % ciąż...Ciąża pozamaciczna, zakończona usunięciem jajowodu plus taki, że nareszcie po tylu dniach męczarni w szpitalu jestem w domu.
Przykro mi, jak się czujesz ?
Natala_Tosia
Fizycznie całkiem nieźle. Porównując do cesarki to bajka Trochę gorzej psychicznie, ale myślę, że na to aby dojść do psychicznej sprawności, potrzebuję czasu...Strasznie dużo ostatnio tutaj CP ... a niby to tylko 2 % ciąż...
reklama
olka11135
Strasznie dużo ostatnio tutaj CP ... a niby to tylko 2 % ciąż...
No to jest masakra. Ja się starłam tym pocieszać, że to nie może być to ... przecież to tak mało szans. To nie, musiało mnie trafić, szkoda że jakoś 6 w totka tak człowiek nie trafia