Witam, jestem tu nowa, więc na wstępie przepraszam jeśli źle wybrałam temat/kategorię. Mam pytanie do obecnych tutaj dziewczyn, czy któraś spotkała się z takim przypadkiem. Otóż, karmię piersią od prawie półtora roku, od tego czasu miałam tylko dwie @ i to z odstępem ponad dwumiesięcznym pomiędzy nimi. Moja ostatnia @ zaczęła się 27.10 trwała 4 dni. Parę dni po spodziewanej @ dwa testy ciążowe pozytywne, grube kreski. Zgodnie z OM jest to chyba 5tc, przedwczoraj bylam u ginekologa sprawdzić czy wszystko ok, obliczyć wiek ciąży, bo nie byłam pewna czy w październiku była to rzeczywiście @, bo była trochę skąpsza niż zwykle. Gin stwierdził tylko endometrium grubości 2,33mm, pęcherzyka brak, kazał zrobić Bhcg, bo wg niego to może być 3/4 tc ale Bhcg ma pomóc to określić i mam wrócić z wynikiem. Wczorajszy wynik Bhcg 1622 i progesteron 58. Dzisiaj ginekolog stwierdził, że pęcherzyka nie widzi i wg niego taka wartość bhcg i brak pęcherzyka to prawdopodobnie ciąża pozamaciczna, mam czekać do wtorku na ponowne USG, jeśli nadal brak to do szpitala
w badaniu gin objawy ciąży widział, ale nic więcej. Jestem załamana, czy któras z Was spotkała się już z czymś takim? W dodatku stwierdził że dla cp charakterystyczny jest ból po jednej stronie, po powrocie zaczęła mnie bolec jedna strona podbrzusza i już popadam w obsesję