reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brak pęcherzyka na usg, poronienie?

Musisz przeanalizować wszystkie za i przeciw.
Dobre pytanie zadała aspect bo jeśli nie mają pewności to jedynie metotreksat to zatrzyma a jeśli wszystko ładnie widać to mogą iść i Cie operować. Pytanie czy wytną jajowód czy tylko samą CP... a to pewnie okaże się już na stole...
Po tym co teraz przechodzę, nie zależy mi już na jajowodzie... Starania o 3 dzidzię zawieszam na zawsze.

reklama
Tak ma 2,7. Beta ciągle rośnie
no to wybierz wg swojej intuicji i wiedzy o swoim zdrowiu i trybie życia... Wiele kobiet robi diagnostyczna laparoskopię jajowodów i jest wszystko ok. Ja miałam laparoskopię jajnikow i dlugo spędziłam w szpitalu, zrost w brzuchu został już ze mną na zawsze (ale płodność ok). Jak lekarz by mi mówił, że widzi duzo powikłaniach po laparo, to bym się zastanowiła, czy to nie jest prawda ubarwiona tym, że im się tego nie chce robić...

no to wybierz wg swojej intuicji i wiedzy o swoim zdrowiu i trybie życia... Wiele kobiet robi diagnostyczna laparoskopię jajowodów i jest wszystko ok. Ja miałam laparoskopię jajnikow i dlugo spędziłam w szpitalu, zrost w brzuchu został już ze mną na zawsze (ale płodność ok). Jak lekarz by mi mówił, że widzi duzo powikłaniach po laparo, to bym się zastanowiła, czy to nie jest prawda ubarwiona tym, że im się tego nie chce robić...
Właśnie dowiedziałam się, że dziś jest tylko jeden anestezjolog, więc faktycznie może coś w tym być, że nie ma kto zrobić zabiegu.

Nie pozostawili mi za dużego wyboru. Rozpoczęłam leczenie farmakologiczne, przez najbliższe dwa dni i tak nie miałabym szansy na zabieg.

reklama
Do góry