reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brak ciazy przy pozytywnym tescie. Czy to mozliwe?

Jest hcg. Wynik 325,000 mIU/ml
Czyli ciąża?
Raczej tak..
ja miałam takie plamienia - okazało się ze ciąża pozamaciczna 😓 miałam na początku brązowe plamienia, później żywa krew.
Przyrost bety po 48h był za mały.. ciąża utkwiła w jajowodzie.. dzięki Bogu jajowod pękł z szpitalu i jestem cała.

reklama
Raczej tak..
ja miałam takie plamienia - okazało się ze ciąża pozamaciczna 😓 miałam na początku brązowe plamienia, później żywa krew.
Przyrost bety po 48h był za mały.. ciąża utkwiła w jajowodzie.. dzięki Bogu jajowod pękł z szpitalu i jestem cała.
A jaki powinien być przyrost HCG po 2 dniach?

Beta potwierdziła ciąże jechałabym od razu do szpitala, jak jak poroniłam w 6 tyg to pęcherzyk na usg wyglądał wg lekarza jak na 3 ci tydzien beta spadła samo się oczyściło , nic nie dostałam na podtrzymanie w pół godziny z plamienia zrobił się obfity okres ze skrzepami

reklama
Do góry