reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brak ciazy przy pozytywnym tescie. Czy to mozliwe?

Ja zwariuje. Wychodzi na to, że krwawienie jest czwarty dzień. Przed chwilą zauważyłam, że to jednak nie koniec. Aktualnie krew jest gęsta, ciemna. Krwawienie implantacyjne raczej tyle nie trwa no nie?

Mozliwe, ze to poronienie. Albo jakis krwiak sie moze oczyszcza. Niewiadomo. Teraz najbardziej diagnostycznym badaniem bedzie beta hcg z krwi i oznaczenie jej ponowne po 48h.

reklama
Kurcze nie wydaje mi się żeby to było implantacyjne bo to za dużo krwi. Tak jak dziewczyny piszą zobacz jak spada beta i koniecznie idź do ginekologa.

Jutro idę na bete i powtórzę po dwóch dniach. Zobaczę co z tego wyjdzie. Jak na razie dalej krwawie, chociaż już mniej

Czytałam kiedyś o przypadkach (niewielu) że takie krwawienie u dziewczyn zdarzało się, mimo to ciąża była i rozwijala się dobrze. No ja życzę Ci, aby było po Twojej myśli. Zrób bete koniecznie i proga, po 48 h powtórz.

Przy moich dwóch poprzednich ciążach nie miałam w ogóle plamienia implantacyjnego. Czy przy takim plamieniu jest stan podgorączkowy? Aktualnie temperatura zaczyna mi rosnąć. Na razie mam 37,7

Przy moich dwóch poprzednich ciążach nie miałam w ogóle plamienia implantacyjnego. Czy przy takim plamieniu jest stan podgorączkowy? Aktualnie temperatura zaczyna mi rosnąć. Na razie mam 37,7

Nic mi o tym niewiadomo, wybierz się jutro do lekarza albo nawet dziś jedz na izbę.

reklama
Do góry