reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brak ciazy przy pozytywnym tescie. Czy to mozliwe?

reklama
Dzisiaj, robiłam w diagnostyce, więc sprawdzam co jakiś czas online, ale jeszcze nie ma. 2 testy wyszły pozytywne, ale znowu zaczęłam krwawić, więc pewnie poleciało. Okaże się w sumie jak zrobię pojutrze drugie badanie hcg. Plamienie implantacyjne nie powinno trwać 5dni raczej

Dzisiaj, robiłam w diagnostyce, więc sprawdzam co jakiś czas online, ale jeszcze nie ma. 2 testy wyszły pozytywne, ale znowu zaczęłam krwawić, więc pewnie poleciało. Okaże się w sumie jak zrobię pojutrze drugie badanie hcg. Plamienie implantacyjne nie powinno trwać 5dni raczej
I jak wyniki ?

Niestety jeszcze nie ma, aż dziwne, bo zawsze były tego samego dnia. Już jest późno, więc pewnie będą dopiero jutro... Jak na złość! Zawsze jak się człowiek martwi to wszystko idzie pod górkę... W czwartek idę na drugie badanie beta hcg, a po południu mam wizytę u gina. Miałam nadzieję, że już będę miała dwa wyniki, ale jak w czwartek się sytuacja z dzisiaj powtórzy to lipa. Czy ginekolog będzie w stanie coś już zobaczyć na USG czy to za wcześnie? Dzisiaj dalej krwawie, już 5 dzień

Niestety jeszcze nie ma, aż dziwne, bo zawsze były tego samego dnia. Już jest późno, więc pewnie będą dopiero jutro... Jak na złość! Zawsze jak się człowiek martwi to wszystko idzie pod górkę... W czwartek idę na drugie badanie beta hcg, a po południu mam wizytę u gina. Miałam nadzieję, że już będę miała dwa wyniki, ale jak w czwartek się sytuacja z dzisiaj powtórzy to lipa. Czy ginekolog będzie w stanie coś już zobaczyć na USG czy to za wcześnie? Dzisiaj dalej krwawie, już 5 dzień

Ja bym pojechała chyba na izbe tsk krwawiac

Ja tak samo i dobrze by było żeby sprawdzić crp wczoraj ta gorączka tyle dni krwawienia to jest niepokojące

reklama
Jest hcg. Wynik 325,000 mIU/ml
Czyli ciąża?
Witaj, na twoim miejscu pojechałabym na szpital. Zbadają Cię i ewentualnie jeśli to poronienie jak będzie potrzeba wyczyszczą. Według bety to ciąża. Zrób może dzisiaj betę wiem że nie będzie 48h ale przynajmniej będziesz wiedziała czy spada lub wzrasta.

Do góry