reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Brak akcji serca

reklama
Hej. Ja na początku ciąży krwawiłam, poszłam na wizytę gdzie lekarka stwierdziła, że serduszko bije ale wysłała mnie do szpitala. Tam na badaniach Nic o serduszku nje mówili, jak im mówiłam, że było widoczne to dodali że może faktycznie coś tam jest, diagnoza też krwiak … później zostałam wypisana ze szpitala, ale po jednym dniu znów zaczęłam krwawić więc pojechałam na nowo i znów lekarz serduszka nie widział. Dostałam diagnozę że albo utrzyma się ciąża albo początek poronienia. Tego dnia też przestałam krwawić, kilka dni jeszcze plamiłam i później nic. Teraz jestem w 30 tc ciąży, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze u ciebie !

reklama
Hej. Ja na początku ciąży krwawiłam, poszłam na wizytę gdzie lekarka stwierdziła, że serduszko bije ale wysłała mnie do szpitala. Tam na badaniach Nic o serduszku nje mówili, jak im mówiłam, że było widoczne to dodali że może faktycznie coś tam jest, diagnoza też krwiak … później zostałam wypisana ze szpitala, ale po jednym dniu znów zaczęłam krwawić więc pojechałam na nowo i znów lekarz serduszka nie widział. Dostałam diagnozę że albo utrzyma się ciąża albo początek poronienia. Tego dnia też przestałam krwawić, kilka dni jeszcze plamiłam i później nic. Teraz jestem w 30 tc ciąży, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze u ciebie !
Dziękuję, zobaczymy niby krwiak był mały

Do góry