reklama
Mama2025Kasia
Aktywna w BB
18O której masz wizytę?
Mama2025Kasia
Aktywna w BB
A co według ciebie może takie usg oznaczać, już od rana nie plamieZa mgłą czy bardziej jak śnieżenie?
Wymiotujesz, oprócz krwawienia?
loumarie
Fanka BB :)
A co według ciebie może takie usg oznaczać, już od rana nie plamie
W sumie wiele może być przyczyn takiego obrazu USG, słaby sprzęt, czynniki fizjologiczne. Myślę, że dzisiejsza wizyta rozwieje wątpliwości.
Mama2025Kasia
Aktywna w BB
DziękujęW sumie wiele może być przyczyn takiego obrazu USG, słaby sprzęt, czynniki fizjologiczne. Myślę, że dzisiejsza wizyta rozwieje wątpliwości.
Zuzanna1234
Fanka BB :)
Hej. Ja na początku ciąży krwawiłam, poszłam na wizytę gdzie lekarka stwierdziła, że serduszko bije ale wysłała mnie do szpitala. Tam na badaniach Nic o serduszku nje mówili, jak im mówiłam, że było widoczne to dodali że może faktycznie coś tam jest, diagnoza też krwiak … później zostałam wypisana ze szpitala, ale po jednym dniu znów zaczęłam krwawić więc pojechałam na nowo i znów lekarz serduszka nie widział. Dostałam diagnozę że albo utrzyma się ciąża albo początek poronienia. Tego dnia też przestałam krwawić, kilka dni jeszcze plamiłam i później nic. Teraz jestem w 30 tc ciąży, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze u ciebie !
Mama2025Kasia
Aktywna w BB
Dziękuję, zobaczymy niby krwiak był małyHej. Ja na początku ciąży krwawiłam, poszłam na wizytę gdzie lekarka stwierdziła, że serduszko bije ale wysłała mnie do szpitala. Tam na badaniach Nic o serduszku nje mówili, jak im mówiłam, że było widoczne to dodali że może faktycznie coś tam jest, diagnoza też krwiak … później zostałam wypisana ze szpitala, ale po jednym dniu znów zaczęłam krwawić więc pojechałam na nowo i znów lekarz serduszka nie widział. Dostałam diagnozę że albo utrzyma się ciąża albo początek poronienia. Tego dnia też przestałam krwawić, kilka dni jeszcze plamiłam i później nic. Teraz jestem w 30 tc ciąży, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze u ciebie !
Mama2025Kasia
Aktywna w BB
Jestem i ja po wizycie 6 tydzień i 3 dzień serduszko jest i dobrze z nim
chociaż wczorajszy lekarz napędził mi strachu Jest mały Krwiak podkosmówkowy ale wszystko jest ok,

reklama
Mama2025Kasia
Aktywna w BB
Zakaz dźwignia, dał tabletki ale i tak dużo odpoczywam robię to co muszę, typu obiad, pranie, sprzątanie z większego na porządki przyjdzie jeszcze czas, trochę jednak chodzę bo nie mogę leżeć ciągle z powodu bólu kręgosłupa
Ufff to super że wszystko jest dobrze
Ale uważaj na siebie bo jednak krwiak jest i nie wiem czy twój ginekolog zelecil dużo wypoczywać ?