Mama2025Kasia
Zaciekawiona BB
Proszę o pomoc, tydzień temu dowiedziałam się o ciąży
Wtorek - usg był pusty pęcherzyk
Środa - zrobiłam Bete 8929,00
Czwartek - wizyta prywatna lekarz stwierdził ciąże 5 tydzień i 3 dzień pęcherzyk ciążowy i ciałko żółte
Dostałam luteine na plamienie
Poniedziałek - poleciała mi krew udałam się na SOR i przyjął mnie lekarz w poradni, lekarz stwierdził 6 tydzień i 3 dzień, serce zaczęło bić, powiedział że wolno, ale na początku tak jest i że krwawie przez krwiak który się wchłonie ( krwiak przez dźwiganie w pracy)
W razie co mam przyjechać
Dzisiaj wtorek - plamienie, wyleciał jakby skrzep wielkości małego paznokcia, pojechałam na SOR tam inny lekarz, starszy Pan
który najpierw nie mógł znaleźć pęcherzyka, jak mówie że wczoraj był, to znalazł ale mówi że nie widzi serduszka i mam przyjść za 2 tygodnie, chyba żebym krwawiła to na SOR.
Ogólnie nie mam żadnych bóli brzucha czy czegoś takiego,
Na jutro jestem umówiona na prywatną wizytę
Biorę luteine i odpoczywam ale i tak się denerwuje.
Czy jest możliwość że dzisiejszy lekarz miał gorszy sprzęt ( obraz na usg był jak za mgłą)
A to poprostu wczesna ciąża 6 tydzień i 4 dzień i serce dopiero co zaczyna bić i może bić wolniej
DO jutra to ja chyba oka nie zamknę
Dziękuję
Wtorek - usg był pusty pęcherzyk
Środa - zrobiłam Bete 8929,00
Czwartek - wizyta prywatna lekarz stwierdził ciąże 5 tydzień i 3 dzień pęcherzyk ciążowy i ciałko żółte
Dostałam luteine na plamienie
Poniedziałek - poleciała mi krew udałam się na SOR i przyjął mnie lekarz w poradni, lekarz stwierdził 6 tydzień i 3 dzień, serce zaczęło bić, powiedział że wolno, ale na początku tak jest i że krwawie przez krwiak który się wchłonie ( krwiak przez dźwiganie w pracy)
W razie co mam przyjechać
Dzisiaj wtorek - plamienie, wyleciał jakby skrzep wielkości małego paznokcia, pojechałam na SOR tam inny lekarz, starszy Pan

Ogólnie nie mam żadnych bóli brzucha czy czegoś takiego,
Na jutro jestem umówiona na prywatną wizytę
Biorę luteine i odpoczywam ale i tak się denerwuje.
Czy jest możliwość że dzisiejszy lekarz miał gorszy sprzęt ( obraz na usg był jak za mgłą)
A to poprostu wczesna ciąża 6 tydzień i 4 dzień i serce dopiero co zaczyna bić i może bić wolniej
DO jutra to ja chyba oka nie zamknę
Dziękuję