reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BÓLE PIERSI-do którego tygodnia ciąży?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
:eek: Ostatnio znowu zauważyłam skok w rozmiarze mojego biustu i jakoś minie pobolewa. Nie bolał już od bardzo dawna a teraz prawie cały czas go czuję, to normalne?:confused:

xczytalam że już w 17 tygodniu pierwsza siara może lecieć... może to od tego, ale czy to powinno boleć Blanes, nie wiem :confused:

No faktycznie nie wkleiło się. Może spróbuj przez menu u góry i opcję wstaw link.

Hej laski bombaski!!
Jestem wrześnióweczka ale widze ze rozpoczęłyście wątek szalenei mnie nurtujący:eek: Otóż widze ze Wy wszystkie macie jakies chociaz minimalne zmainyw piersiach. A u mnie nic!!!!! Zupełnie. Jak było przy I ciązy zupełnie nie pamietam i sie stykuje ze te piersi takie zupełnie niewrażłiwe. Byłam juz u gina, słyszałam serducho (to był 7tc) i mam jazdy zby cos sie złego nie stało. :-(
Siku tez w nocy musze załatwić- katorga (ale pod koniec ciązy to jest diopiero jazdaheheh):baffled:
Jaką macie wiedze? może być tak ze te piersi mogą nie boleć a mimo to z ciąża jest wszystko git i hormonów jest wystarczająca ilość?:confused:

reklama
Atas sam brak zmian w piersiach nie jest żadnym powodem do obaw :happy:
Ja bardzo długo nie miałam tego typu objawów - a znam dziewczynę, która już kolejną ciążę przechodzi z zupełnym brakiem zmian biustu. Ani jej się nie powiększył, ani nie jest wrażliwszy - brzmi dziwnie, jednak to prawda. Podobno nawet gdy karmiła pozostawał taki sam.
W ciąży właściwie wszystkie objawy mogą ale nie muszą się pojawić - najważniejszy, czyli brak @ jest jedynym pewnym.
Ale jeśli się denerwujesz, zapytaj lekarza. Myślę, że powie Ci to samo - mój właśnie tak zrobił :happy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry