reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BÓLE PIERSI-do którego tygodnia ciąży?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
oj dziewczyny...
wczoraj bylam siusiu ok 11 razy w ciagu dnia (w nocy jakos sobie racze ale rano to prawie biegne), a dzisiaj to juz 6 razy od 9 rano...
ehh:-D moj chlopak sie martwi ja sie ciesze a dzidzia rosnie:-)

reklama
Ja dzisiaj w nocy zaliczyłam z 5 razy :-D

A niby czemu się martwi?

efilo bo on nie chce jeszcze dzidzi:(
mowi ze ma dopiero 21 lat i to pora sie bawic:/
no nic juz sie zabawil nie chcial a bedzie mial;) ja tam sie ciesze:-D
on sie chyba boi ze sobie nie poradzimy... musze mui znalezc jakas stronke dla przyszlych tatusiow;-)

[... bo Esia jest logiczna inaczej hihihi z niej woda paruje to nie musi sikać:)....]

Hahaha, zrobiłam sobie wizualizację parującej Esi ;-):-D:-D:-D:-D w wersji Kajko :-D:-D:-D:-D.

A apropos sikania to się pochwalę całe dwie nocki bez wstawania nocnego. :-p

Rurka: No ja się mu nie dziwię, starsza jestem od niego a i tak mam pełno obaw czy sobie damy radę. Najgorsze to są dla mnie wizje jak Dzidzior dorasta i pakuje się w jakieś podejrzane towarzystwo. Heh zobaczymy....

rruurrkkaa, mój już prawie mąż (jeszcze 12 dni!!!!!!!!!!!!!!!!) ma 23 latka. Ja dwa więcej. nie mogęr powiedzieć, że się nie boi,bo i do mnie zaczyna docierać ta "odpowiedzialność do końca życia", ale cieszymy się bardzo!!!!! Twojemu może potrzeba kilku, kilkunastu dni na "oswojenie" z nową sytuacją.

a odnośnie siku, to ja chyba jakaś dziwna jestem. nie wstaję w nocy, w dzień mam normalnie jak zawsze :confused: no ale chyba wszystko ok. za to mdli mnie przepotwornie i często kończy się to "niespodziewanym zwrotem akcji" :eek: :wściekła/y:

a tak w temacie- piersi bolą.................. że hoho..... :no:

niuni odliczamy razem z Toba do ślubu i zdjęć będziemy sie domagać :)))
rurka i niuni mój Kot ma 31 lat to już niby dziad :-D a zachowuje i sie i wyglada zreszta jak dzieciak:))) on baaaardzo chciał juz dzidzie ale mysli tylko o tym jak to bedzie fajnie, wogóle nie przyjmuje do wiadomości że mogą być trudności, więc ja 5 latek mlodsza muszę myślec o wszystkim tak jak i wy :) damy radę:cool2:

Mnie swędzą za to. Bolały tylko troszkę na początku.

Co do mojego ukochanego. Ma 40 lat i też ma stresa że wszystko się zmieni :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry