kropeczka1983
Aktywna w BB
Czesc Dziewczyny,u nas masakra zaczęły się ząbki i Chłopcy marudzą i ryczą jeden przez drugiego...wydaje mi się,że dość szybko wychodzą nam ząbki ale czytałam w necie,żu wiele dzieciaczków zaczyna ząbkować tak około 3-4 m-ca. U Maksia przebija się dolna jedynka,wyszedł już kawałek a u Mikiego dolna jedynka w dwóch miejscach się pokazała i ma strasznie napuchnięte i nabrzmiałe dziąsła tam gdzie są górne jedynki,wczoraj był tak marudny że dałam mu na noc czopek Paracetamolu i pierwszy raz od kilku dni przespał ładnie całą noc,obudził się dopiero o 5:30 ma mleczko:-)
Jedziemy na 13tą na rehabilitację,mileliśmy jechać w piątek ale przełożyłam na dzisiaj bo już nie mieliśmy siły po okuliście w czwartek.pół dnia nam zeszło w Kaliszu,Miki dostał skierowanie do szpitala na przetkanie tego nieszczęsnego kanalika łzowego...masuje mu i zakrapiam oczy antybiotykiem póki co nic nie pomaga.... Byliśmy już też na usg główek,wszystko ok Jutro chirurg z Mikim-przepuklina i wędzidełko,w piątek biodrka,szczepainie i narazie koniec wizyt,zostaje tylko rehabilitacja.
Buziaki Mamuśki,trzymajcie się!
Jedziemy na 13tą na rehabilitację,mileliśmy jechać w piątek ale przełożyłam na dzisiaj bo już nie mieliśmy siły po okuliście w czwartek.pół dnia nam zeszło w Kaliszu,Miki dostał skierowanie do szpitala na przetkanie tego nieszczęsnego kanalika łzowego...masuje mu i zakrapiam oczy antybiotykiem póki co nic nie pomaga.... Byliśmy już też na usg główek,wszystko ok Jutro chirurg z Mikim-przepuklina i wędzidełko,w piątek biodrka,szczepainie i narazie koniec wizyt,zostaje tylko rehabilitacja.
Buziaki Mamuśki,trzymajcie się!