reklama
M
mama290
Gość
Gosia ja tez mam 4 dzieci odnośnie rodziny to wiadomo cos tam marudzili ale ze ciąże mialam wysokiego ryzyka to bardziej to przeżywali tu gdzie mieszkam wielodzietność jest normalna znam rodziny gdzie jest nawet ośmioro dzieci mam kolezanke z byłej pracy ktora ma piątkę rok po roku to jest dopiero hardkor ze tak sie wyraze ale wiadomo czasem trafia sie komentarze w stylu narobiła sobie dzieci dla benefitow ja i tak mam w planach jeszcze jedno dziecko choć moj kręci nosem ze on to juz za stary na niemowlaki jest Mila rozumiem w 100 procentach twoj szok ale napewno dasz rade
katherine_mag
Fanka BB :)
milla ja juz ci napisałam , a jak trzeba spakuje manatki i przyjadę z pomocą , nie dołuj się kochana
Dzisiaj widze dzien narzekana na forum .- to i ja sie dolacze
Czuje sie jak w jakims matriksie.
Niektore z Was moze pamietaja, ze o dzieciaki mocno musielismy sie starac i skonczylo sie na in vitro. Po dwoch latach znowu bez skutku i zrobilismy transfer mrozaczkow i wyszly blizniaki.
W czwartek zrobilam test ciazowy no i wyszlo ze cud normalny - jestem w ciazy. Nie powiem zebym sie cieszyla..... Przeciez dopiero co do pracy mam wracac.
No ale wczoraj u lekarza dowiedzialam sie ze beda blizniaki..... K....a m..ć
Ja nie wiem jak to wszystko przezyje
Kobieto ty się ciesz!!! Pół życia oddałabym, żeby być w Twojej sytuacji. Jak będzie pomoc potrzebna to mów i przyjedziemy pomóc
Dziewczyny dzieki za dobre slowa. Jestem dopiero w 6 tyg 6 dniu wg usg. Serduszka sa, wiec wszystko ok.
Mama290 pamietam dobrze Twoja sytuacje. U mnie tez roznie to moze byc, bo to klasyczna wpadowka naturals... Przy ivf to wybierali najlepsze plemniki bo u emka byla ogolnie bieda straszna. Wiec nie wiem co teraz sie trafilo z tego jego zestawu, do tego moj wiek - 38 mi stuknelo juz w lutym.
Przed nami jeszcze duzo czasu wiele sie moze wydarzyc.
A u Ciebie wiadomo co bylo przycztna poronienia? Ile mieli chlopcy jak dowiedzialas sie o ciazy?
Mama290 pamietam dobrze Twoja sytuacje. U mnie tez roznie to moze byc, bo to klasyczna wpadowka naturals... Przy ivf to wybierali najlepsze plemniki bo u emka byla ogolnie bieda straszna. Wiec nie wiem co teraz sie trafilo z tego jego zestawu, do tego moj wiek - 38 mi stuknelo juz w lutym.
Przed nami jeszcze duzo czasu wiele sie moze wydarzyc.
A u Ciebie wiadomo co bylo przycztna poronienia? Ile mieli chlopcy jak dowiedzialas sie o ciazy?
Dziewczyny jest sukces!
Moi chłopcy od początku na noc zasypiają w łóżeczkach, niestety w dzień to gdzie popadnie leżaczek, mata, nasze łóżko. Dzisiaj po obiadku postanowiłam spróbować w łóżeczkach nakarmiłam w krzesełkach, zmieniłam pieluszki i włożyłam ich do łóżeczek po czym poszłam kończyć obiad, po pięciu minutach przyszłam zobaczyć co słychać a oni śpią :-):-):-)
Moi chłopcy od początku na noc zasypiają w łóżeczkach, niestety w dzień to gdzie popadnie leżaczek, mata, nasze łóżko. Dzisiaj po obiadku postanowiłam spróbować w łóżeczkach nakarmiłam w krzesełkach, zmieniłam pieluszki i włożyłam ich do łóżeczek po czym poszłam kończyć obiad, po pięciu minutach przyszłam zobaczyć co słychać a oni śpią :-):-):-)
M
mama290
Gość
Mila mieli 9 miesiecy ale ja teraz sie dopatrzylam ze twoich suwaczkow I ty masz jeszcze dwulatka w domu to bedzie wesolo u mnie to byla niewydolnosc lozyska wyslali moje probki krwi do stanow zeby dokladnie oznaczyc genotyp I wiem ze mam sklonnosc do blizniat ja tez jestem po ivf nawet po paru a chlopakow mam bez jakich kolwiek wspomagaczy jak juz kompletnie e sobie odpuscilam to zaszlam w ciaze ale chyba nie chcialabym blizniat jeszcze raz bo strata I ciaza z chlopakami troche mnie podlamaly wiec chce spokojnej nudnej ciazy niby mialam odlozyc starania ale poprostu nie mysle I sie nie zabezpieczam czekam na to co przyniesie mi los
O raju raju, ale sie zadzialo! MILLA - gratuluje! Ale cud sie stal! Wierze, ze jestes w szoku i przerażona i zmeczona na sama mysl, ale wszystko sobie ladnie poukladacie, czas pomoze i za kilka lat bedziesz miala rodzinke marzen i spokojnie znajdziesz czas na odpoczynek i wroca noce przespane Teraz najwazniejsze to donisic i zeby maluchy byly zdrowe. Czy trzymamy kciuki za jakas specjalna konfiguracje plci czy "najwazniejsze zeby byly zdrowe"?
LIONESKA - potwierdzam, ze z tym przewijaniem-uciekanie to standard. Co prawda moje jeszcze nie zwiewaja, ale z synkiem tez to przechodzilam. I super, ze pija tylko wode. Niech tak zostanie, wszystko czego im trzeba mozesz dostarczyc w jedzeniu. Moj syn ma 2 lata i 3 miesiace i pije tylko wode (nie liczac mm). Jeszcze sie opija i sokow z cukrem i coli i piwa
LIONESKA - potwierdzam, ze z tym przewijaniem-uciekanie to standard. Co prawda moje jeszcze nie zwiewaja, ale z synkiem tez to przechodzilam. I super, ze pija tylko wode. Niech tak zostanie, wszystko czego im trzeba mozesz dostarczyc w jedzeniu. Moj syn ma 2 lata i 3 miesiace i pije tylko wode (nie liczac mm). Jeszcze sie opija i sokow z cukrem i coli i piwa
multimama2
Mama Kuby,Mai i Dawida
reklama
Milla ale wiadomość, gratulacje. Ostatnio oglądałam program, gdzie lekarz właśnie mówił że bardzo często ciąże z in vitro leczą niepłodnośc i wiele par naturalnie zachodzi w kolejną ciąże. Wszystko będzie dobrze, dbaj o siebie.