reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

reklama
Anulfka ja przepraszam, że tak się wtrące, ale używasz sterylizatora do butelek przy maluchach?
Ja przy mojej dwójce nie stosowałam tego, ale przy takicgh wcześniakach to nie wiem :(

Moje zakupy w gemini wyniosły 1tys :-(

Santini, to dziwne,że kazali Ci samej usunąć, powinny to zrobić położne w szpitalu. U nas robią to w 5 dobie po cc.Myślę,że nie powinnas sama tego robić

Hej
Anka mnie nie pytalas co prawda ale moje z 29tc sterylizator uzywalam do wyznaczonego terminu porodu plys jakies 2 tyg potem juz odpuscilam. Przy pierwszym dziecku nie uzywalam ale przy takich wczesniaczkach to wiadom.

Jakby ktoras mama byla zainteresowana to mam do sprzedania poduszkę do karmienia blizniat, mi dlugo nie posluzyla bo mala nie tolerowala mojego mleka i wyladowala na pepti. Moge podeslac zdjecie na maila w razie zainteresowania to moj mail justit20@onet.eu

Celinka bardzo Ci dziękuję czyli zakupię sterylizator, ale to gdzieś dopiero we wrześniu bo narazie mam dość wydatków :)

Satini a jakie masz szwy?? bo jak takie cieniutkie to sie same rozpuszcza ale jak masz czarne lub niebieskie grube to trzeba je fachowo zdjac nie opisze jak bo to musi zrobic wykwalifikowana pielegniarka IMGP3923.jpgchlopaki I nowy pies Anka mozesz kupic woreczki do sterylizacji do mikrofali u nas w szpitalu tak sie sterylizuje laktaory

Załączniki

• IMGP3923.jpg
    IMGP3923.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 41
Santini mi usuwała położna w domu jak przyszła do maluchów, może zadzwoń do niej i niech ściagnie, albo idź do gina swojego.

ja marzę o jakimś lżejszym wózku, ale czy 2-3 kg zrobi róznicę? raczej nie :-D więc pozostaje mi czekać aż maluchy pozbędą się wózka na dobre :-p

Mama chłopaki cudowni, a pies nowy? nie mieliście go?

Bibiana nowy tzn moja siostra sie przeprowadzila z polski na stale w pakiecie z psem naprawde ciezko sie prowadzi parasolke z dwoma klockami a kupowac cos posredniego to nie ma sensu napewno lepsze sa tkz na jednej osi jak graco taki z palakiem z przodu ale to nie ma sensu bo nie sklada sie jak parasolka tylko na plasko wogole takie wozki jak icandy czy zoom to dzien do nocy w porwaniu z zwrotnoscia parasolek paradoksem jest to ze te wieksze mozna prowadzic jedna reka a przy parasolce dwie to malo a propos szwowo wszytskie szwy sa rozpuszczalne I jezeli bedzie rana czysta I sucha kazdy rodzaj predzej czy pozniej sie rozpusci

reklama
Do góry