dzieki dziewczyny czyli widze ze moje jednak takie troszke niejadki...ogolnie to starsza corka w tym wieku miala chyba wiekszy repertuar jedzeniowy...a one:
okolo
5:00 butla mleka (210ml)
8:30 kaszka (120-150ml +jogurcik)-zjadaja na pol
12:00 obiadek (czasem sloiczek a czasem sama gotuje)
15:00 mleko (ok100ml)
17:00 deserek ( 190ml + serek homogenizowany malutki) - zjadaja na pol
20:00 kaszka (150ml) -zjadaja na pol
20:30 mleko (ok180ml)
w miedzy czasie jakis chrupek,biszkopcik herbatka do popicia I tyle ;-)
rany powinnam byc juz doswiadczona mamusia I wszystko wiedziec ale to przeciez bylo tak dawno...
Marcikuk gratki dla Filipcia
Moje gwiazdy przemieszczaja sie na swoje wlasne sposoby starsza corcia chodzila w wieku 9 miesiecy I raczkowanie ominela calkowicie(teraz nadrabia w wieku 4 lat-co odczuwam przez ciagle dziury na kolanach...
laura raczkuje od jakiegos czasu ruchem wachadlowym( jedna noga podwinieta pod pupa druga wiosluje a olivcia podskakuje na pupie I przesuwa sie w ten sposob do przodu wyglada to wszystko przekomicznie
okolo
5:00 butla mleka (210ml)
8:30 kaszka (120-150ml +jogurcik)-zjadaja na pol
12:00 obiadek (czasem sloiczek a czasem sama gotuje)
15:00 mleko (ok100ml)
17:00 deserek ( 190ml + serek homogenizowany malutki) - zjadaja na pol
20:00 kaszka (150ml) -zjadaja na pol
20:30 mleko (ok180ml)
w miedzy czasie jakis chrupek,biszkopcik herbatka do popicia I tyle ;-)
rany powinnam byc juz doswiadczona mamusia I wszystko wiedziec ale to przeciez bylo tak dawno...
Marcikuk gratki dla Filipcia
Moje gwiazdy przemieszczaja sie na swoje wlasne sposoby starsza corcia chodzila w wieku 9 miesiecy I raczkowanie ominela calkowicie(teraz nadrabia w wieku 4 lat-co odczuwam przez ciagle dziury na kolanach...
laura raczkuje od jakiegos czasu ruchem wachadlowym( jedna noga podwinieta pod pupa druga wiosluje a olivcia podskakuje na pupie I przesuwa sie w ten sposob do przodu wyglada to wszystko przekomicznie
Ostatnia edycja: