reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

reklama
Witam was dziewczyny my nadal w szpitalu dostaje tu na głowę strasznie tęsknię za Gracjankiem ;( Natus czuje się lepiej nie gorączkuje wyniki z krwi nie wykazały nic niepokojącego w pon mają być wyniki z punkcji oczywiście weekend wiec trzeba czekać aż do poniedziałku masakra jakąś mały dał mi w nocy popalić strasznie płakał lekarz stwierdził że to kolki i tez tak chyba jest bo teraz śpi jak aniołek ;) ale nadal płacze przy zmianie pieluszki może poprostu nie lubi zobaczymy jak będzie dalej ;) A_nka super ze Oleńka juz w podgrzewanym łóżeczku jestem pewna że Elena szybko dołączy do siostry :* pozdrawiam

potwierdzam,, też widziałam dynię w moim warzywniaku.
A u mnie w końcu Adaś zaskoczył z jedzeniem, ziemniaczka i dyni właśnie. Do tej pory do wszystkiego była marchewka i może to ona go tak odrzucała... Spróbuję jeszcze dzisiaj samo jabłuszko na deserek zobaczymy co Pan Wybredny na to :-)

Cannot - Antoś śliczny i jaki duzy już. Rosną nam te maluchy, ani się obejrzymy a nas przerosną...

Wszystkim forumowym Aniom najlepsze życzenia imieninowe, a tym, które mają maluszki w szpitalach - najszybszego dojścia do dobrej formy :-) i powrotu do domku!!

Moja Ania też dziś ma imieniny;)
Milla - tak dawno sie nie odzywalad, chybs tez masz co raz mniej czasu?:) ja tez dzis zrobiłam lobuzka dynie z ziemniakiem zaraz zaczynamy konsumpcję.
Jakie jeszcze wprowadzilas warzywa/owoce?
Szczepisz moze dzieciaki na pneumo i meningokoki?

Ja dziś też mam imieniny :D a przedwczoraj miałam urodziny ;)

Darunia ja tez jestem Hania ;)

Więc wszelkiej pomyslności Hannom i Annom ;)

Ostatnia edycja:
image.jpgimage.jpgimage.jpgMoje robaczki :)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 70
  • image.jpg
    image.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 63
  • image.jpg
    image.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Do góry