reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

Madison- rosną Ci królewny jak na drożdżach :)

Emilek- udanego i spokojnego weekendu bez zbednych wrażeń :)

Santini- u mojego Antka tez podawali antybiotyki od 3 msc a mial 2.

reklama
My właśnie ruszamy na Mazury. Trochę obawiam się jak to będzie, czy dzieciaki nam się nie rozregulują.:confused: Eh. Zobaczymy.
Miłego weekendu Wam życzę i Zdrówka dla wszystkich!:-)

Będzie dobrze. Moim się bardzo podobalo i były bardzo grzeczni i dużo spali. Co prawda zaczeli się budzic o 5 rano ale to już im przeszlo.

Chwale się moją pierdułką:)

Załączniki

• 1406279303183.jpg
    1406279303183.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 52
  • 1406279321494.jpg
    1406279321494.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 52
  • 1406279357510.jpg
    1406279357510.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 53
Madison masz kigis do pomocy z. Czy sama sobie radzisz? Bo widze 2latka masz w domku:)
Aneczka mocno trzymam kciuki!! Bardzo wspolczuje szpitala zdrowka duzo dla synka posyłam
Anka pamietam u nas ten dzien kiedy opuscily inkubatory na rzecz łyżeczek:) super ze wyniki usg dobre, szybko sie dziewczyny garna do tego by do domku isc;)
Cannot slicznego masz synka:)
Ja tez pokazalabym wam moje pociechy tylko jak to zrobic? Nieogarniera jestem w tych sprawach
Emilek udanego urlopu zycze:)

Oleńka już w podgrzewanym łóżeczku, zaczyna przypominać noworodka z prawdziwego zdażenia. Narazie radzi sobie super, zobaczymy jak dalej będzie. Jedzenie też coraz lepiej, ale jeszcze daleka droga przed nami bo mała sił ma mało, albo jest zwyczajnie leniuszkiem.

Elenka miała usg brzuszka i tam wszystko jest ok, jednak usg główki pokazało wylewy I stopnia. Co prawda zaczynają się wchłaniać, ale zobaczymy co dalej będzie. Lekarze mówią, że często właśnie po zakażeniach pojawia się wylew następstwo osłabienia organizmu i bardzo silnych leków. Jednak przeważnie wchłaniają się one i nie pozostawiają śladów.

Cannot, Antek jest przesłodki :))

Madison, pięknie dziewczynki rosną. Oby tak dalej ;)

Anka dokladnie, pierwszego stopnia sa niegrozne, drugiego tez. Moje maja 2 st. I jest wszystko w pozadku, wchlaniaja sie pomalutku.

reklama
Do góry