reklama
M
mama290
Gość
Gotadora czy spalsz czy wyrzucasz to na jedno wychodzi PALENIE ŚMIECI W DOMOWYCH PIECACH. SPALANIE ŚMIECI W DOMU. przemawiaja za mna tez wielo ze wzgledow ze pampki to bomba chemiczna to samo chusteczki po co oni tyle tego tam pchaja lista ze nawet wypowiedzie niektorych nie mozna nie jestem eko swirem czy cos ale lubie miec swiadomosc I mozliwosc wyboru
Napierajka
Fanka BB :)
Coś z tymi nockami ostatnio jest. Moje chłopaki budzą się często o 3 i żądają żarcia. A dzisiaj Krzyś po jedzeniu o 3 obudził się o 5 i jazda harce na całego. Na siłę uśpiłam o 7 i spał do 8. A co dziwne, nieważne o której w nocy zjedzą, śniadanie jest ok 9, dziś ledwo w nich wmusiłam. Nie wiem czy to taki etap rozwoju, czy pogoda. Ślinią się tak strasznie, ze jak czegoś pod brodę nie podłożę to cały bodziak mokry. A zębów ani widu, ani słychu. Oni się tak ślinią już o 3 m-cy.
Krzysiu odmawia mi jedzenia zupek, zje trochę i resztą pluje, a zjadał już po 140-160 ml. Wojtuś zje wszystko co mu sie da, a ten zdziwia. Tylko mleko by pił.
Dzisiaj byłam w pracy z dzieciakami, pokazać ciotkom. No i napisać o urlop macierzyński dodatkowy bo niedługo podstawowy się kończy. Qrcze, ale ten czas leci.
Krzysiu odmawia mi jedzenia zupek, zje trochę i resztą pluje, a zjadał już po 140-160 ml. Wojtuś zje wszystko co mu sie da, a ten zdziwia. Tylko mleko by pił.
Dzisiaj byłam w pracy z dzieciakami, pokazać ciotkom. No i napisać o urlop macierzyński dodatkowy bo niedługo podstawowy się kończy. Qrcze, ale ten czas leci.
mama ja już kiedyś czytałam podobne artykuły, każdy artykuł jest napisany przez kogoś, kto ma swoje zdanie na opisywany temat, nie należy popadać w skrajności. Nie mam w domu pieca, nie palę śmieci, pampersy owszem, wolę je spalić jak wyrzucić. Śmieci segreguje, a mało naszych rodaków to robi. W Anglii miałam wieczne wojny z panami, którzy przyjeźdżali do pracy, bo nie potrafili segregować śmieci. Nie chce również rozpętać tu wojny ekologicznej, bo zaraz mnie tu jakiś mister j zaatakuje. Zanim urodziły się dzieci myślałam o pieluchach wielorazowych, jednak wybrałam zwykłe pampersy.
jak długo rozkładają się śmieci: Epoka śmiecia
jak długo rozkładają się śmieci: Epoka śmiecia
Ostatnia edycja:
M
mama290
Gość
Gotadora kazdy robi jak uwaza ja staram sie ale nie da sie tak do konca zyc w 100% eko jaki minister??
mama a jest taki jeden mister, pewnie chciałby być ministrem haha, nie ma o czym gadać
masz rację,że każdy postępuje według siebie, my powinniśmy szanować decyzję innych, ale fakt jak jest zła to warto przekonywać do tej lepszej :-)
masz rację,że każdy postępuje według siebie, my powinniśmy szanować decyzję innych, ale fakt jak jest zła to warto przekonywać do tej lepszej :-)
no a moje dzieciaki bardzo marudne, dzisiejszej nocy synek nie mógł spać, cały czas się kręcił, stawał na głowie, ma czasem takie nocne nie wiem co. Myślicie,że to może być,że rośnie? oczywiście oprócz zębów, bo te idą pewnie
Justynia882
Hej dziwczyny
u mnie ciężkie czasy Natan ma już 7 zębów i 8 idzie- czyli 6 zębów w tydzień
waga piórkowa 9500 trochę mi utył w miesiąc
w nocy marudzi i kręci się-aż się zablokuje i wtedy drze się jak oparzony- wybudzi się i koniec spania na 30 min
Kaja zębów brak
waga 7600 - w miesiąc tylko 100gr utyła :-( taka drobinka z niej przy nim.
Noce są ciężkie bo maluchy marudzą- a nocy jeszcze nigdy ie przespały a dzis znów dwa razy w jadły jakiś koszmar
u mnie ciężkie czasy Natan ma już 7 zębów i 8 idzie- czyli 6 zębów w tydzień
waga piórkowa 9500 trochę mi utył w miesiąc
w nocy marudzi i kręci się-aż się zablokuje i wtedy drze się jak oparzony- wybudzi się i koniec spania na 30 min
Kaja zębów brak
waga 7600 - w miesiąc tylko 100gr utyła :-( taka drobinka z niej przy nim.
Noce są ciężkie bo maluchy marudzą- a nocy jeszcze nigdy ie przespały a dzis znów dwa razy w jadły jakiś koszmar
emilek86
6 zębów w tydzień? Ale zawrotne tempo. W sumie z jednej strony to może i dobrze dobrze, bo ból jeden a tyle zębów na raz.
reklama
M
mama290
Gość
Justynia to ja tylko wspolczuje 6 zebow mi jak osemka wylazila to sie meczylam a co dopiero dziecko u nas po rowno po 5 jak narazie co do nocy to dzis sie obudzili o 2 na mleko nie dadza mi pospac