zuzka waży 3490g a szymek 3100g a w dniu wyjścia ze szpitala czyli 13.12 ważyły : zuzia 2560g , szymuś 2230g
łaaaaaaaaaaadnie, kochana superowo:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zuzka waży 3490g a szymek 3100g a w dniu wyjścia ze szpitala czyli 13.12 ważyły : zuzia 2560g , szymuś 2230g
a ja mam pytanie o kupe... moj Arek zrobil dzisiaj 4 kupy w tym jedna rzadka, trzy poprzednie były mniejsze i raczej normalne, kolor zółty.
po czym poznac u maluszka biegunke? zwykle robi 1, 2 kupy dziennie. mysle ze moglo to wyniknac z tego ze rano dostal 5 lyzeczek jablko z marchewka a po poludniu 60 ml soku jabkowego...
czy sa jakies domowe sposoby na zatrzymanie biegunki u 4 miesiecznego malucha? oczywiscie zdaje sobie sprawe ze jesli sie bedzie to powtarzac to trzeba do lekarza. z gory dziekuje.
Manila to z pewnoscia od soku, ale naprawde az tyle wypija , moje od jakiegos czasu to pare lyczkow wody na dzien i koniec, teraz po szczepieniu maja goraczke i tez nie chca pic, a powinny ...
Wiesz,ja chyba bede miala ten problem z Tosia, ona glownie na jedna strone ma glowke, lekarz raczej wykluczyl krecz ale od tego wczoraj zauwazylam ze tez te glowka wyglada troszke inaczej a w zasadzie to czuc pod reka jak sie dotyka....zaczynam sie martwic:-(A u nas wczoraj bylo szczepienie ... I pediatra powiedziala, ze dziewczynki musza miec fizjoterapie, poniewaz glowki z tylu sa bardzo krzywe i mam dawac wiecej wit. D. Tak sie boje, naprawde sa krzywe.... :-(, a one tak krzycza jak im sie cos podklada ... To wszystko za malo i sa non stop na brzuszku, ale to jeszcze nie ta aktywnosc ... A czasu coraz mniej, prawde mowiac wystraszyla mnie ...
Wiesz,ja chyba bede miala ten problem z Tosia, ona glownie na jedna strone ma glowke, lekarz raczej wykluczyl krecz ale od tego wczoraj zauwazylam ze tez te glowka wyglada troszke inaczej a w zasadzie to czuc pod reka jak sie dotyka....zaczynam sie martwic:-(
ale slyszalam gdzies ze glowa dziecka ksztaltuje sie do 2 roku zycia