reklama
multimama2
Mama Kuby,Mai i Dawida
Bo przyznam się wam,że ja mam
Od jakiegoś tygodnia jak już nie mam siły za nimi ciągle biegać a starszy dostaje głupawki to jest to najbezpieczniejsze wyjście.Oczywiście nie na godzinę,na 15 minut max.Może powiecie,że jestem wygodna ale ja czasami naprawdę nie daję rady:-(A to jak się już przyznałam to Wam też pokażę

Załączniki
Ostatnia edycja:
Bibiana
Fanka BB :)
Ale słodko wyglądają
no myslę, ze takie 15 min im nie zaszkodzi i wierzę Ci ze nie dajesz rady za nimi biegać, oj aleby sie moi cieszyli hehe szczególnie Dominik bo ten to by już chciał chodzić.Zwróć uwagę czy kładą całe stopy na ziemię, koleżanki córka miała potem problem bo chodziła na palcach

M
mama290
Gość
Bibiana no ja chce tyle tylko ze moj sie wystrachał I mi tu miauczy że on sam z dziecmi to sobie nie da rady jakby mi sie coś stało jego mama umarła jak miał 6 lat właśnie po powikłanaich po ciązy znim I on sie strasznie schizuje czas pokaze Multimama ja nie jestem przeciwnikiem chodaków tym bardziej że tak jak ty masz małe dziecko plus blizniaki to jakos sobie musisz radzić mój starszy syn śmigał w chodaku zaczoł chodzic jak miał 13 miesięcy a był wczesniakiem z 33tyg a za to moja córka raz była w chodaku poczym usłyszało ją całe osiedle I tyle:-) I tez zaczeła chodzic jak miała 13 miesięcy nie ma reguły narazie nie planuje kupić ale jak może jakis mi sie trafi to tak na probe ja mam dość wąskie drzwi w domu I sie boję że nie przejadą narazie wyznaczm im bezpieczna strefe w pokoju I tam łobuzują postawiłam im dwa pchacze ale im sie bardziej pdobają melodyjki w nich I przyciski moja córka chodzi na palcach
a jak była mała to całe stopy stawiała I nie mam pojęcia skad ta przypadlość

multimama2
Mama Kuby,Mai i Dawida
Właśnie z tymi stopami to jest ciekawe bo mój starszy korzystał z chodzika dosłownie przez 2tygodnie bo kupiliśmy używany w sklepie charytatywnym za 6 euro tak z ciekawości ale zaraz zaczął chodzić i dlatego długo nie korzystał.Najpierw pierwsze kroki były na palcach potem po jakiś 3 tygodniach stawiał stopy prawidłowo a jakieś 5 miesięcy temu znowu zaczął na palcach chodzić ale jak na spacerze się trochę zmęczy to idzie ładnie.Coraz częściej zaczyna chodzić normalnie.I bądź tu człowieku mądry
mama290 u mnie ta sama sytuacja z tym chodzeniem,mam nadzieje,że to samo przejdzie bo nigdzie nie znalazłam informacji co z tym robić.

Ostatnia edycja:
Napierajka
Fanka BB :)
Karmelowa śliczne bobasy, ile ważą bo wydaje mi się, że większe od moich? Wojtuś ma ok 4500 g a Krzyś 4400 (był większy ale trochę mu spadło przez operację i brat go wyprzedził).
M
mama290
Gość
multimama ja byłam z nia już u wszytskich specjalistów I każdy mówił to samo nic tutaj nie widać to ani nie jest problem nerologiczny ani ortopedyczny poprostu tak ma jak sie jej przypomina to chodzi normalnie ona dodatkowo jest bardzo wysoka I mega szczupła I stopy tez ma takie chude ale to wogóle wyjatkowy egzemplaz jest zostanie napewno spiewaczka od małego krzyczy na całe gardło I juz jej tak zostało I dlaatebo wole chłopców przynajmniej nie piszczą
multimama2
Mama Kuby,Mai i Dawida
reklama
Bojka 100 lat dla maluchów 
. Jak ten czas leci....Nawet się dobrze nie obejrzymy, a już będziemy szykować wyprawkę szkolną
Wklej pierwsze zdjęcie i aktualne. O ile dobrze pamiętam to Twoje maluchy miały czarne czuprynki, które mnie zachwyciły.
A pieluch z Tesco nigdy nigdy nie miałam-muszę przetestować.
Napierajka jakie fajne bąble, ja też takie chcę !! Krzyś jaki uśmiechnięty.
Karmelova Krzyś jaki pączuś ;-)
Multimama ja wychodzę z założenia, że wszystko jest dla ludzi. Jak dzieci nie są w chodzikach całe dnie to czemu nie. Każda odmiana dobrze im zrobi, a Ty trochę odetchniesz. A jakie tematyczne chodziki masz
. Ja posiadając 2 dziewczynki zdążyłam znienawidzić kolor różowy 
. Muszę się naprawdę namęczyć żeby nie wyglądały jak różowe świnki. Ostatnio kupowałam bodziaki w dziale chłopięcym, bo jak spojrzałam na dziewczęce rzeczy : te wszystkie odcienie różu, mdławe rysuneczki to aż mnie....

A pieluch z Tesco nigdy nigdy nie miałam-muszę przetestować.
Napierajka jakie fajne bąble, ja też takie chcę !! Krzyś jaki uśmiechnięty.
Karmelova Krzyś jaki pączuś ;-)
Multimama ja wychodzę z założenia, że wszystko jest dla ludzi. Jak dzieci nie są w chodzikach całe dnie to czemu nie. Każda odmiana dobrze im zrobi, a Ty trochę odetchniesz. A jakie tematyczne chodziki masz