reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

reklama
Dzięki dziewczyny :-) słuchajcie Ksawery ma katar ale taki niespływający,zapuściłam mu po kropelce soli fizjologicznej i potem troche udało mi się ściągnąc aspiratorem. Przez ten zatkany nos średnio mu idzie jedzenie z cyca..Czy mam już lecieć do lekarza czy sa inne sposoby,kiedyś zdaje mi sie czytałam o maści majerankowej ale ona chyba jest od któregoś tam miesiąca..

Kornel już dużo lepiej...ufff w poniedziałek mają go przenieść już na oddział patologi ale zastanawiają się też żeby do żyrardowa go przeniesć bo to bliżej ale tu w szpitalu panuje rota i zapalenie oskrzeli i mąż właśnie jedzie do niego może uda mu się coś załatwić zeby jednak został w Dziekanowie.

Milenko- jestem strasznie zaskoczona reakcją Laury..ale może też jest jeszcze wcześnie żeby zaczęła coś odwalać..póki co jest ok,ale też dlatego że mam dla niej czas Ksawku ciągle śpi..

Palinka- ja na katarek używam fizjologiczny roztwór wody morskiej,jest lepszy niż sól fizjologiczna + nasivin soft:).Wiem ze wode morską można używać od poczatku a nasivin kupowaliśmy jak maluchy mialy już skończone 3 miesiące,musisz w aptece dokładnie zapytac:-)

Palinka gratulacje i witamy na forum mamusiowym:-)

my po szczepieniach beeee jak dzieci są marudne później....

ogólnie mały waży 7100 i ma 65cm a mała 6kg i 67cm a stopę ma o 1cm dłuższą od Jaśka:szok::szok::szok:oj duża kobitka będzie:-D nigdy nie sądziłam ze Jasko tak odsadzi siostre w wadze tym bardziej ze całą ciąże mniej ważył od siostry:-)

Palinka24 - oprócz wody morskiej (ja używałam Disnemar) na ten katarek to polecam Ci kupić nawilżacz powietrza, albo rozwieszać mokre pieluszki tak aby powietrze nie było za suche w pokoju.

reklama
wazylam dzieciaki, o dzizas Stas-5700, a Tosoa 4700

ile Stas???! ale przybiera. u nas stan sprzed tyg Zosia 6080 Maia 5580 dzizas!
hehe. Karola jakies foty bys wrzucila malych ludkow a nie... raz ich pokazalas i mamy sie nacieszyc... :tak::tak:

ehhh musz dzis wyciagnac M do ikea... bo chce mi sie ciasta od nich z kafejki :p
tylko ppo to lubie tam jezdzic hahaha :-D
milego dnia mamuski

Do góry