reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

reklama
Rabbit to jak Twój Jaś taki płaczek to potem taki z Niego cudny wesołek urośnie że zapomnisz o tych płaczach.... u nas Milena darła się (bo nawet ciezko to nazwać płaczem) cały czas praktycznie... a teraz płacze jak już cos sie dzieje a tak to jest mega śmieszka!

rabitt dziękuję za Twojego posta aż łzy śmiechu mi popłynęły:-D:-D:-Du mnie też byłu kolki zobaczysz jak skończą 3 miesiące kolki pójdą w niepamięć:-D poza tym u nas też usypianie bajką nie jest a w ciągu dnia jak się pomęczę z ich uspieniem co zajmie mi około 20min to pośpią z 30min więc mogę sobie wtedy kanapkę tylko zjeść:no:a u nas to Baśka sobie krzyczy cwaniara bo wie ze tak to szybciej wszystko osiągnie ale trzymam za słowo Rainmankę ze to minie i przeminie w śmiech:-D

karola mam taką nadzieję....on już ma przebłyski śmiechu....śmieje się całą gębą nawet dostał ksywke pan Japa hehe....

(katary mnie wykończą)

laski a ja mam ciagle paranoje ze sie nie usmiechaja...tzn jakos tak niemrawo albo jak zasypiaja to niby tak troche.....:-(sama nie wiem.
No i te cholerne problemy z zasypianiem Stasia, nie jest łatwo.
i w ogole nie czuje atmosfery nadchodzacych swiat-lipa

karola nie panikuj....dzieci są różne...i niektóre później się śmieją....moje Jula śmieje się o wiele mniej niż Jaśko....i się nie martwię....więc wyluzuj...

aa ja jestem cała szczęśliwa....wczoraj byłam u neurologa z małą okazało się że ma tylko niewielką hipotonie osiową....tzn częściej układa główkę w jedną stronę....i musimy zwracać na to uwagę jak się bawimy itp...ale nie jest konieczna żadna rehabilitacja itp ufffff aa odchylanie głowy w czasie snu to normalne i nie ma się czym martwić dzieciaki tak śpią....

nareszcie wczoraj się wyrwałam do kina....polecam Listy do M....ale ryczałam....wątki dziecięce strasznie mnie teraz wzruszają....

miłego dnia mamuśki....;)

Ania czyli odchylanie główki w czasie snu do tyłu jak leży na boku to ok?
bo tak robi moja Baśka

to dobrze ze dobrze u Ciebie:-) a do kina to też bym poszła ale nie mam z kim maluchów zostawić:no:

reklama
Do góry