Bibiana taki nasz pepkowy urok ze trzymaja sie skurczybyki, u Lenki w ogole z nim problem bo tak go krotko w szpitalu obcieli ze nie bylo jak podwazyc zeby smarowac a teraz jakby sie nawet schowal i jedynie z wierzchu mozna posmarowac:-( roznica w wadze jest ale skoro przybieraja kazde po okolo 200 g na tydzien to nie ma sie czym martwic, ponoc na mm dzieci szybciej masy nabieraja a ze Lena na cycku tylko wiec tak to tlumacze. Lekarz nie widzi w tym problemu wiec sie nie martwie. A Tobie zazdroszcze ze Twoje szkraby juz tak ladnie glowki trzymaja i sie obracaja, cudaki male.
Mamuski czy Wasze dzieci po podawaniu zelaza mialy problem z kupkami bo Lenka od tyg dostaje i jak wczesniej robila co chwile tak teraz biedna sie meczy i pryka, dawalam juz jej herbatke koperkowa ale niewiele pomaga.
A mi ropieje oko i wygladam jakby mi ktos lufe sprzedal wrr jak nie urok to s...ka
Mamuski czy Wasze dzieci po podawaniu zelaza mialy problem z kupkami bo Lenka od tyg dostaje i jak wczesniej robila co chwile tak teraz biedna sie meczy i pryka, dawalam juz jej herbatke koperkowa ale niewiele pomaga.
A mi ropieje oko i wygladam jakby mi ktos lufe sprzedal wrr jak nie urok to s...ka