Miss- bo zapomniałam
Twoi chłopcy mają rozbrajające spojrzenia!!!!!
Mama- no myślimy, ale właśnie finanse nas powstrzymują, bo obecne wydatki to pikuś, ale potem szkoła, studia, będą się ccieli kiedyś usamodzielnić i też im będzie chciał człowiek pomóc, a PL jest jak jest, wszystko trzeba samemu kupić/opłacić....a tak dla mnie ciąża i poród był pikuś fakt pod koniec było mi baaardzo ciężko, bo dwójka i do 12 tygodnia rzygałam jak kot, ale nie miałam poważnych problemów ciążowych a sam poród to już w ogóle luz
jedynie finanse....niedawno odwiedziła mnie koleżanka na stałe mieszka w Holandi tak dziecku aż do ukończenia liceum nawet głupiej gumki czy ołóka nie musi kupić, w Niemczech wszystkie leki na receptę są za darmo dla dziecka i niezły zasiłek na dziecko się dostaje co masz w PL?!?!?!To nas trochę hamuje, o chcemy też godnie żyć i dzieciom dobry start zapewnić...
Lilonka- czekaj jak się zaczną za włosy szarpać, albo za uszy!!!!Albo włazić jeden na drugiego
nie będę lepiej więcej wymieniać....jak chcesz drugi bujak to Ci pożyczę
...i pędź do T niech Cię tam dokładnie obejrzy, nie że znowu coś Ci się tam narobiło!!!!
Marcikuk- dobre z tą fundacją
będzie po równo:-). Fajnie,że Ci chłopaki wracają do zdrowia- może to oznaka kolejnych zęboli?!?!?
U nas KAcper zaczyna się ślinić strasznie więc pewni doleny 2 wyjdą, a Ami jak wyszły najpierw prawe górne 1 i 2 , po 3 tygodniach lewa 1 tak od 3 tygodni cisza- śmiesznie to wygląda