M
mama290
Gość
husky powodzenia moi startowali od 4ml na początku jakis tydz przed wyjściem ze szpitala jedli 50 ml teraz wyczynem ich jest wypicie 120 ml tylko ze wszpitalu moje mleko było wzmacniane I tyli na potęge (czasem byli ważeni kilka razy na normalnej wadze bo mieli duże przyrosty wagi ) a czemu twoje sa na mm nie chciałas mleka z banku czy nie proponowali?? u nas z karmieniem butelka bylo tak że ja przyniosłam swoje butelki(bo oni mają tylko standrdowe )I wypillali jakąś cześć a reszte przez sonde I cały czas maltretowałam je cyckiem rzed karmieniem żeby sie oznajmiali a jak przeniesli nas na porodowke do wyjscia to max juz nie mial sondy a olkowi sama wyciagnełam bo mnie to dziadostwo po nocach sie snilo
HUŚTAWKA BUJACZEK GRACO SWEETPEACE - OKAZJA !!! (3510004467) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ja mam ten bujaczek jest świetny tylko cana szok ja kupilam swój na ebay bujaja sie na zmaine na nim od urodzenia mam tez taki zwykły ale wolą ten graco małe snoby:-)
HUŚTAWKA BUJACZEK GRACO SWEETPEACE - OKAZJA !!! (3510004467) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ja mam ten bujaczek jest świetny tylko cana szok ja kupilam swój na ebay bujaja sie na zmaine na nim od urodzenia mam tez taki zwykły ale wolą ten graco małe snoby:-)