Witam i znów wpadam do Was jak "po ogień" :-(
mati wspołczuje Tobie i Milence:-(Szybkiego powrotu do zdrówka życze!
bojka cudowne informacje:-) Świetnie że Lenka dobrze się rozwija,oby tak dalej,trzymam kciuki za kolejne osiągnięcia;-)
Marcikuk to dopiero jest Ci ciężko z tą myślą że do pracy musisz wracać,z jednej strony odpoczniesz troszke od psychicznie od domu,wyjdziesz do ludzi z drugiej strony po takim czasie rozstać się z maluchami....
Któraś dziewczyna kiedyś pytała p kim Alanek ma takie loki- po mamusi oczywiście a najbardziej wkurzają mnie życzliwe sądsiadki jak mówią że mogły by się dzieciaki włosami zamienić,bo dziewczynce to by ładnie w loczkach było
a ja odpowiadam że Amelka tez ma piękne włoski i nie ważne jest to jakie dzieci mają włosy tylko że są zdrowe
U nas codziennie dzieciaki uczą się czegos nowego,jeśli chodzi o sprawność fizyczną to najpierw Amelka robi postępy a zaraz za nią Alanek,już mi sie wspinają na fotele,kanapy,ostatnio spodobało im się zrywanie firanek
wiec mamusia co chwilę w oknie poprawia firany,po co sie ma matce nudzić
teraz to nie chodza po domu i dworze tylko wręcz biegają
Alan tylko patrzy żeby sie bawić w ganianego. Ostatnio nauczyly się naśladować zwierzęta-krowę,kota,ryczenie lwa,baranka,kozę itp,mówią coraz więcej chociaż u Alan to zależy od humoru,jak nie chce to nie powie nic ,Amelka za to mówi moja mama,jadę bum bum tit tit,daj,niania, Alan też podobne wyrazy wypowiada no i jeszcze mama Ania. Myjemy zęby na razie raz dziennie,na nocnik Amelka nadal nie chce usiąść a Alana wyłapuje na nocnik jak tylko widzę że coś produkuje:-)czasem się uda czasem nie.
Lilly co słuchać?
Yummy,
Agata88,
niuleczka?
Mamy roczniaków chyba musimy sie przenieść na inny wątek już,chyba