reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

Zabolek jak sie ma dobra chuste to nie jest ciezko nosic, ja nawet 2 latke znajomej wsadzilam do mojej chusty i nie bylo ciezko. Ale w takich przecietnych nosidelkach to ja bym sie bala, zarowno o nozki dziecka jak i o swoje plecy. Ja mam chuste elastyczna a jeszcze zamowilam mei tai i bedzie ful wypas, tylko meza musze nauczyc jak wiazac;-).

reklama
Cailina a ile tak nosilas ta 2 latke? Bo co innego chwila a co innego na lotnisku. Zreszta z doswiadczenia wiem ze na latnisku wozek to zbawienie. I mimo ze do tej pory latalam tylko z jednym to taka podroz i tak meczy a teraz z 3 dzieci to nie wyobrazam sobie nosic non stop przez min 2 h. Odpada. Wozek i tyle hehe
Ale to moj punkt widzenia ;)

Dziewczyny ja jeszcze dzis pisałam ze lecę za 1,5 tyg a juz plany sie zmieniły i zmienilam bilet juz na ta niedziele !!!:-) ja tez sobie nie wyobrażam bez wózka . Czy ktos wie czy oni każą składać wózek i kłaść na taśmę ? I czy mogę mieć pod spodem w torbie np koce itd?

Lola wozek do przejscia przez bramke musi byc oprozniony tak samo jak dajesz pozniej do luku bagazowego. Mniejsze wizki daja na tasme wieksze przesowaja przez bramke i sprawdzaja tym recznym urzadzeniem.

Ale u nas pizdzi, bojler padl, a tesc doopa w kraglu i jak dzis naprawia to bedzie cud. To tyle z nowosci.
Poza tym to lidl ma promocje na pamkk

no to i ja dodam nowosci
jestem mega chora leze sobie w zamknietym pokoju ,moja mama zajmuje sie maluchami
jutro rano mam neurologa z miloszkiem i musze wyzdrowiec

reklama
Do góry