reklama
Milena23uk
Fanka BB :)
ja bambino tez nie uzywalam na Julke jako maluszka z takiego samego powodu jak Olis, ale za to hipp bardzo dobrze dzialal. ogolnie nie moge doczekac sie jechac do Pl zeby sie zaopatrzyc w hippa!!! bo tu nie ma
moze Ci wysłac co tam chcesz? kiedy bedziesz w pl?ja bambino tez nie uzywalam na Julke jako maluszka z takiego samego powodu jak Olis, ale za to hipp bardzo dobrze dzialal. ogolnie nie moge doczekac sie jechac do Pl zeby sie zaopatrzyc w hippa!!! bo tu nie ma
Milena23uk
dzieki Kochana, ja poczekam bede za 8 tyg wiec juz nie dluuugo :-)moze Ci wysłac co tam chcesz? kiedy bedziesz w pl?
E, kochana szkoda, ze nie jestes z Warszawy moglabym wycmokac Ciebie i te sliczne 3 mordki;-)dzieki Kochana, ja poczekam bede za 8 tyg wiec juz nie dluuugo :-)
Milena23uk
E, kochana szkoda, ze nie jestes z Warszawy moglabym wycmokac Ciebie i te sliczne 3 mordki;-)
no szkoda... ;(
ale juz tak myslalysmy z Rabbitem zeby w szprzyszlym roku- w wakacje zrobic jakis zlot czarownic wlasnie w Wa-wie. ja bede caly miesiac w PL Rabbit ma w sumie nie daleko, Ewlina tez nie wiem jak Renia i inne ale bysmy mogly cos pomyslec... co wy na to dziewczyny ???
ZAJEBISCIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEno szkoda... ;(
ale juz tak myslalysmy z Rabbitem zeby w szprzyszlym roku- w wakacje zrobic jakis zlot czarownic wlasnie w Wa-wie. ja bede caly miesiac w PL Rabbit ma w sumie nie daleko, Ewlina tez nie wiem jak Renia i inne ale bysmy mogly cos pomyslec... co wy na to dziewczyny ???
Zapraszam do siebie na wielkiego grilla
Milena23uk
nooo to super jest w Wa-wie jakis family park albo cos gdzie moznaby bylo sie spotkac z dzieciakami i zeby one mialy troche zabawy??
reklama