reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

dziewczyny, tak czytam o wszystkim itp i powoli chyba zaczynam mieć sieczkę w głowie i zaczynam panikować przed porodem i potem czy sobie dam radę czy będe wiedziala co i jak z maluszkami ;-(

reklama
Tossa dasz rade bo zwyczajnie bedziesz musiala, aj tak samo mialam takie obawy, no alen jak juz dzieci beda na swiecie to sie wszystko zmieni nowe sily i motywacja przede wszystkim.

włAŚnie sie zryczałam bo już nie wiem jak mam się połozyć albo usiąść - koszmar !
mam pytanko, czy wasze maluszki zasypiały same w łóżeczkach i czy czuwałyście czy zostawiałyście je w pokoju i mogłyście wyjść do pokoju obok lub kuchni ? czy potrzebna jest elektroniczna niania w takim przypadku ?

włAŚnie sie zryczałam bo już nie wiem jak mam się połozyć albo usiąść - koszmar !
mam pytanko, czy wasze maluszki zasypiały same w łóżeczkach i czy czuwałyście czy zostawiałyście je w pokoju i mogłyście wyjść do pokoju obok lub kuchni ? czy potrzebna jest elektroniczna niania w takim przypadku ?

Tossa jesli musisz wyjsc do kuchni czy drugiego pokoju czy lazienki cos robic to musisz miec nianie... jak dziecko ulaloby i zaczelo sie krztusic to bys nie uslyszala... :( dla spokoju lepiej miec ;) wiem,ze Ci Ciezko,ale juz blizej niz dalej. trzymaj je do 37 tyg zeby byly dobrze rozwiniete ;@) buzka!!

Tossa wytrzymasz teraz i potem też dasz rady.
Wiem że jest ciężko i niech ten co mówi że ciąza to pryszcz niech nosi taki ciężar i to podwójny, ale wiesz...potem sie tęskni troche do tego brzuszka moze dlatego ze nie pamieta sie tych gorszych chwil.

Raimanka mam pytanko.Widzialam na zdjeciu Milenka ma na nozkach te skarpetko- kapciuszki.Powiedz mi warto je kupic?nie slizgaja sie na podlodze czy kafelkach?

reklama
Gastone,z tych co ma Milena jestem zadowolona, to chyba H&M (nie wiem bo to używane kupiłam), fajna skórka i grubsza podeszwa i dobrze sie jej w tym chodzi, wiec takie akurat u nas fajnie sie sprawdzają bo np kupiłam takie zwykłe Przemkowi to porażka, miekka podeszwa i skarpeta opina bardzo.

Ostatnia edycja:
Do góry