reklama
z jednej strony juz chce urodzić bo mnie wszystko boli jak diabli a z drugiej mam mega stracha
No to dokladnie masz tak jak ja przed porodem, ale odpoczywaj jesli masz mozliwosc jak najdluzej
włAŚnie sie zryczałam bo już nie wiem jak mam się połozyć albo usiąść - koszmar !
mam pytanko, czy wasze maluszki zasypiały same w łóżeczkach i czy czuwałyście czy zostawiałyście je w pokoju i mogłyście wyjść do pokoju obok lub kuchni ? czy potrzebna jest elektroniczna niania w takim przypadku ?
mam pytanko, czy wasze maluszki zasypiały same w łóżeczkach i czy czuwałyście czy zostawiałyście je w pokoju i mogłyście wyjść do pokoju obok lub kuchni ? czy potrzebna jest elektroniczna niania w takim przypadku ?
Milena23uk
Fanka BB :)
włAŚnie sie zryczałam bo już nie wiem jak mam się połozyć albo usiąść - koszmar !
Tossa jesli musisz wyjsc do kuchni czy drugiego pokoju czy lazienki cos robic to musisz miec nianie... jak dziecko ulaloby i zaczelo sie krztusic to bys nie uslyszala...
rainmanka
Tossa wytrzymasz teraz i potem też dasz rady.
Wiem że jest ciężko i niech ten co mówi że ciąza to pryszcz niech nosi taki ciężar i to podwójny, ale wiesz...potem sie tęskni troche do tego brzuszka moze dlatego ze nie pamieta sie tych gorszych chwil.
Wiem że jest ciężko i niech ten co mówi że ciąza to pryszcz niech nosi taki ciężar i to podwójny, ale wiesz...potem sie tęskni troche do tego brzuszka moze dlatego ze nie pamieta sie tych gorszych chwil.
reklama
rainmanka
Gastone,z tych co ma Milena jestem zadowolona, to chyba H&M (nie wiem bo to używane kupiłam), fajna skórka i grubsza podeszwa i dobrze sie jej w tym chodzi, wiec takie akurat u nas fajnie sie sprawdzają bo np kupiłam takie zwykłe Przemkowi to porażka, miekka podeszwa i skarpeta opina bardzo.
Ostatnia edycja: