reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

reklama
dziewczyny a też macie taki sflaczały brzuch?? wogóle mam takie rzadkie ciało....bllleeee...:( kiedy to zejdzie.....??????
a co do mleczarni to ja mam b.ciekawie...bo z jednej piersi zciągam 120....a z drugiej 40...i przez to mam jeden cycek większy a drugi mniejszy....mam nadzieję że tak nie zostanie....bo masakra.....

dziewczyny a też macie taki sflaczały brzuch?? wogóle mam takie rzadkie ciało....bllleeee...:( kiedy to zejdzie.....??????
a co do mleczarni to ja mam b.ciekawie...bo z jednej piersi zciągam 120....a z drugiej 40...i przez to mam jeden cycek większy a drugi mniejszy....mam nadzieję że tak nie zostanie....bo masakra.....

moj brzuch tez taki jakis inny, przemilcze fakt ze wciaz duzyyyyyy rabbit- patrze na Twoj suwaczek i nie moge go rozszyfrowac....

a Ty do niej mowisz tylko po polsku? pytam bo nie wiem jak to bedzie z moimi (holenderski-ang-polski)
powiem Ci szczerze,ze ja wiecej do niej po ang mowie, ona po polsku wiecej mowi teraz wiec staram sie przelozyc na ang ja...
ja na Twoim miejscu uczylabym PL i tego jezyka w ktorym kraju zamierzacie mieszkac... a angielskiego w razie co nmaucza sie jak pojda do szkoly... wtedy bedzie - troj jezyczne dzieciaki wow:szok:

Ja mam brzuch jak w 5mcu ciazy i trzesie sie jak wielka galareta w dodatku porobily sie jakies takie ni to rozstepy ni to nie wiem co.
Ciekawa jestem kiedy zniknie ten brzuch. Macie moze jakas diete?

karola79 - a jak Franek reaguje teraz na bliźnięta? Nie jest zazdrosny? Teraz ja mam fazę że Majka przez pierwszy tydzien będzie zachwycona, a później się zacznie...:baffled:

reklama
nadal jest ok, czasem tylko mowi zeby juz odłozyc dzidzie do wozka i dodaje moja mamusia albo moj tatus ale tak poza tym to uwielbia ich kapac, robi to zawsze z tatusiem i ogolnie luz. Zdecydowanie jednak ten pierwszy czas trzeba poswiecic tym starszym dzieciom,angazowac je do pomocy, nie przeganac nie strofowac ale tez pamietac ze to nadal maluszki i nie przesadzac z "odnies piweluszke, pomóz mamusi"
Jak bylam w szpitalu poprosilam o wizyte z psychologiem, przyszla NAWET FAJNA BABKA I POPYTALAM JA.

Do góry