reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

W pelni zgadzam sie z Yenefer! U mnie bylo to samo. Dziewczyny od poczatku praktycznie na butli i nie narzekalam ani nie narzekam z tego powodu. Wklejam Wam zdjecie jak mozna karmic maluszki butla:D

reklama
haha Anulka ja dokladnie tak samo karmie , piluszka na podporke i jazda :) :-D:-D:-D:-D:-D

dzieki dziewczyny, robie co moge ale nie chce siedziec caly dzien z bufetem na wierzchu. ile jest tyle jest. na pocztku pompowalam co 3 godz i mlekiem zalewalam od poscieli po wszystkie ubrania, no to przystopowalam troche i chyba za bardzo... no nic zobaczymy iole zajedziemy tak ;) i tak mysle,ze 120ml co 4 godz to nie jest jeszcze najgorzej, bynajmiej jedna laska sie zapelni ;) chyba wprowadza karmienie przemienne, 120 ml mojego mleka dla jednej MM dla drugiej a potem zmiana...

hejka..u mnie w końcu (odpukać) spokój...mam nadzieję że tak na stałe....śpią w nocy 4,5 godziny między posiłkami...więc się powiedzmy wyspałam :D....może w końcu Jasiowi kolki przeszły....kurdę mam nadzieję....problem z kupkami nadal jest...no ale próbuje dalej jakiś sposobów....żeby to wyregulować...
Milena ja też odciągam ok 120-140 co 3-4 godziny....i myślę że jest dobrze...narazie moim starcza....aa do cyca też mało przytawiam....bo nie ma czasu na to :)

kochana to Ty jeszcze słuzysz piersia jak tarcza antyrakietowa, moje bochny to robia wypad przy takiej produkcji:-D:-D:-D:-D:-D

Ania, w koncu jakies dobre wiesci:tak:trzymam kciuki zeby sie udało i zostalo tak do konca.
U nas kupy juz ok ale znowu to oko Stasia:shocked2::shocked2:nie wyglada dobrze, nasz pediatra polecil krople wiec czekam na efekty

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja pewnie też nie zrobiłam wszystkiego, ale moje zdrowie psychiczne tez sie liczy. To co miałam siedzieć cały dzień z bufetem za wierzchu? O nie! To nie dla mnie! Uwierz mi, moim dzieciom niczego nie brakuje - mają prawie 21 miesięcy i ani razu mi nie chorowały, nie wiem co to katar, przeziębienie, gorączka... Lepiej cieszyć się macierzyństwem niż zamartwiać że dziecko nie dojada:tak:

święte słowa!!! Ja mialam to samo, mleka jak w mleczarni ale mleczarnia 24godz na dobe to nie dla mnie! nie umialam dziecka przewinac bo caly czas walczylam z piersiami...

milena- pytalam juz wczesniej, jak to bylo z Twoja Julcia i z jezykiem? Gada po PL i ang? Ciezko jej bylo?

P.S Mam nadzieje ze maz zyje :-D;-)

jola466- dziekuje za polecenie tych tabletek, znajoma do mnie z uk przyjezdza wkrotce to poprosze ja o nie, zazywam juz od miesiaca tabletki h-pantoten ale poki co rewelacji nie ma:baffled::no:

reklama
Mi wlosy ecialy garsciami mialam nawet sie juz nie czesac bo cala szczotka czarna i trwao to pol roku i tez mialam przeswity na skroniach koszmar istny ale pozniej je obcielam i zaczely odrastac ladnie

Do góry