Heda
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje laski z 32tc dziś ponad 2 miesiące nadal używamy monitorów. Zdarzały nam się alarmy w 4tyg życia ostatnio średnio potrzebne ale skoro już są to jeszcze poużywam sobie troszkę. A mamy babysense 5 do łóżeczka.Witam mamusie już urodzonych bliźniaków, mam do Was pytanie czy używacie (używałyście) monitorów oddechu. Na ile były przydatne? Jeśli tak to jakie polecacie. Proszę o opinie.
Ile już dajesz to żelazo?:/ nie mogę patrzeć jak się męczy.. szczególnie synek widzę..patrzy tym wzrokiem na mnie ( mamo boli.. zrób cos) aż się płakać chce..Hej my tez mamy innofer 2x0'8ml,tez widzę,ze ich brzuszki bolą,oby od następnej wizycie byl juz spokój z tym żelazem
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom