Nietupska moje też wrażliwe ma pogodę. Wczorajszy dzień to aż chciałam zanotować, żeby pamiętać że tak może być . Wstały o 8:30 uśmiechnięte zadowolone, cały dzień się pięknie bawiły, bajka. A dziś cóż powrót do rzeczywistości czyli grasują od 5. A że mają problem z tym żeby porządnie spać w dzień, to równia pochyła. Z każdą godzina coraz bardziej marudnie. Macie może sposób żeby wydłużyć drzemki u dzieci? Bo moje śpią max 40 minut jednorazowo i budzą się marudne, i ziewające.
reklama
Ammawi ja w dzień ich kładę spać w lezakach jeśli chcę aby dłużej posypały i jak się wierca to bujam. Niestety jestem wtedy przyspawana do nich ale jak tak.ich pobujam to potrafią i 3h pospac i inny humor.zupełnie mają. Co dziwne w nocy łóżeczka im pasują i śpią od 22 do 7 z jednym jedzeniem ok 4
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nietupska moje nie nauczone spania ze mną. Na naszym łóżku nie wiedzą co ze sobą zrobić . Otulanie im się podoba, ale na dlugosc ich drzemki to nie wplywa . Kamiladon z bujakami sprawdzę czy nie będą się budzić . Żałuję teraz że nie kupiłam automatycznie bujanych. Kupiłbym może i teraz, ale raz ze brak miejsca a dwa ze tylko do 9 kilo więc chyba nie na długo.
Ja kupiłam jeden ten automatyczny niedawno i dwa razy użyłam i nie chcą korzystac... musze sprzedac
Kamiladon ja właśnie też się bałam że wydam kupę kasy i kupię, a okaże się że panny nie chcą się w nim bujać. Będę chyba wolała zainwestować kasę w krzesłka do karmienia. Moje panny zaczęły dziś 5 miesiąc ☺. Takie już mam duże niemowlaki w domu
Aga_82
Fanka BB :)
Czy wasze dzieciaczki też są tak wrażliwe na pogodę? U nas wczoraj świeciło słońce i dzieci od rana do rany przyłóż, gadają cały czas, śmieją się a dziś już szaro, pochmurnie, ciśnienie niskie i od razu marudy... czekam z utęsknieniem na wiosnę. Zawsze coś, skoki, ząbkowanie, refluks, pogoda. Więcej mamy gorszych niż lepszych dni
Adrian strasznie się zaczął odginać do tyłu od tego refluksu, najgorzej, że zaczął się tak w trakcie jedzenia wykręcać ( dużo lepiej jest jak wezmę na ręce bo w pionie mu się nie cofa.
Aga_82 wątpię, żebym to wszystko z nostalgią wspominała hehe
Poczekaj jeszcze z rok. Z takiej perspektywy patrzy sie inaczej
Zobaczcie moje robaki we wrzesniu 2015 i dzisiaj
Załączniki
Aga_82
Fanka BB :)
Nostalgia nostalgią, ale nie chciałabym juz wstawać na nocne karmienia dzieci heh
9 lutego mój mąż jedzie na wazektomie, więc raczej juz mi to nie grozi
9 lutego mój mąż jedzie na wazektomie, więc raczej juz mi to nie grozi
reklama
Wow. Juz zapomniałam jak szybko dzieci sie zmieniają fajne są
ZazdrosZczę męża.ktory zgadza się na wazektomie..
ZazdrosZczę męża.ktory zgadza się na wazektomie..