Oj będę miała pytań czy też będę opowiadać bo moi znajomi to sami single właściwie i temat dzieci czy ciąży ich nie pochłania
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak dzieciaki z wagą i ogólnie jak sobie radziły w 35tc? Długo w szpitalu byliście? Ja mam planowana cesarke między 35/36 i trochę się martwię.Kamiladon witaj nie pomogę Ci ja żadnych boli nie miałam ale ja rodziła w 35 tyg więc może tego nie doczekałem.
Jjka staram się teraz chodzić codziennie na spacer ale moje szkraby zamiast oglądać świat (używamy od kilku dni spacerówki rozłożonej Max na plasko) to bez przerwy marudza a uśpienie ich podczas spaceru zajmuje mi ok 30 minut... Muszę trzepac wózkiem i wkladac smoki które zacięcie wypluwaja...