Madison- to mnie pocieszylas, ze synek w końcu zaczal raczkować, bo ja już trace nadzieje. Jest dokładnie tak jak piszesz- wygląda jak maly komandos z karabinem, bo tylko prawą stronę wyciąga i reke i noge a lewa jest schowana pod tlow, a nozka to tak dociąga do tej prawej. Mi się to nie podoba, tzn wiadomo, ze powinien się czolgac uzywajac obu stron w równej mierze. REhab mi to potwierdzila, ze to przejaw asymetrii ale czy jej wierzyc. Zmienilismy teraz rehabilitacje na NFZ i wiecie jak to jest. Jak chodziłam prywatne to do takiej super babki ,do niej miałam pelne zaufanie, Ale już NFZ mi się konczy wiec wracam prywatnie, musze jezcze powalczyć o niego.
Emilek- meslisa, koperek to nic nie pomaga, Ale czego tu się spodziewać jak nawet nurofen nie daje rady. Moje dzieci tez na początku się darly na rehab ale to trwalo pare spotkan a później to luz i fajnie było. Ael jak ty sama musialabys jezdzic to nie da rady z dwojka.
Santini- super, ze wszystko dobrze. KAmien z serca. Tak, mam jeszcze 3 zarodki, dlaczego pytasz?
Z tą wit D to pierwsze slysze. A to dziady, dlaczego o tym nie mowia?!
Emilek- meslisa, koperek to nic nie pomaga, Ale czego tu się spodziewać jak nawet nurofen nie daje rady. Moje dzieci tez na początku się darly na rehab ale to trwalo pare spotkan a później to luz i fajnie było. Ael jak ty sama musialabys jezdzic to nie da rady z dwojka.
Santini- super, ze wszystko dobrze. KAmien z serca. Tak, mam jeszcze 3 zarodki, dlaczego pytasz?
Z tą wit D to pierwsze slysze. A to dziady, dlaczego o tym nie mowia?!