reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

reklama
ja to wogole nie rozumie jak ktos nie moze sobie pradzic z jednym dizeckiem i non stop narzeka, takim osobo powinno sie podrzucic blizniaki na jeden dzien zeby zobaczyly jak to jest:-)
wogole to jestem pelna podziwu dla mam trojaczkow , czworaczkow itd, no i oczywiscie tych mam ktore maja juz starsze dizeci a tu pojawily sie jeszcze blixniaki. pelen szacunek:tak:

podobno wiek w jakim sa nasze maluchy jest najfajniejszy potem zaczyna sie bieganie za maluchami, zabezpieczanie domu, uwazanie zeby czegos do buzi nie wzielo takze cieszmy sie poki dzieciaki jeszcze nie uciekaja:-)

Ostatnia edycja:
ja to wogole nie rozumie jak ktos nie moze sobie pradzic z jednym dizeckiem i non stop narzeka, takim osobo powinno sie podrzucic blizniaki na jeden dzien zeby zobaczyly jak to jest:-)
wogole to jestem pelna podziwu dla mam trojaczkow , czworaczkow itd, no i oczywiscie tych mam ktore maja juz starsze dizeci a tu pojawily sie jeszcze blixniaki. pelen szacunek:tak:

Popieram:-D

ja to jestem po dzisiejszym dniu wykonczona, wczoraj caly dzien sama , dzisiaj cale popoludnie sama z dziecmi a Alicja oczywiscie nie bedzie lezec ani na lozku ani w lezaczku... przed tv:zawstydzona/y: ona chciala siedziec, na szczescie Arkowi wystarczylo ze mama przy nim siedziala i jakas zabawka w rece

powiedzcie czy kasz manna zawiera gluten?

reklama
Do góry