Szczesciara, moje dzisiaj od 6 rano do 19 spaly 30 min ... Spedzaja na brzuszkach czas i zaczynaja raczkowac ...moje dzieciaki po kazdym jedzonku spia ok godziny czasem dwie dlatego tak sie zdiwilam ze Twoje młodsze a tylko raz spia
reklama
kasienkawisienka
Aktywna w BB
Ty też szczesciara bo Twoja raczkowac juz chca a moje ani rusz
Huraaa! I nie martw sie na zapas :-)Adam zrobił kupę!
Przyjdzie czas, to nie nadazysz :-), wiec sie ciesz, ze spia i masz troszke czasu dla siebie, ja go nie mam od 5 mies :-)Ty też szczesciara bo Twoja raczkowac juz chca a moje ani rusz
kasienkawisienka
Aktywna w BB
Przyjdzie czas, to nie nadazysz :-), wiec sie ciesz, ze spia i masz troszke czasu dla siebie, ja go nie mam od 5 mies :-)
Juz sie nie moge doczekac aż bede za nimi mogła biegac, a narazie jestesmy na etapie 3 msc wieku korygowanego wiec jeszcze troche poczekam:-)
manila29
Fanka BB :)
ja to wogole nie rozumie jak ktos nie moze sobie pradzic z jednym dizeckiem i non stop narzeka, takim osobo powinno sie podrzucic blizniaki na jeden dzien zeby zobaczyly jak to jest:-)
wogole to jestem pelna podziwu dla mam trojaczkow , czworaczkow itd, no i oczywiscie tych mam ktore maja juz starsze dizeci a tu pojawily sie jeszcze blixniaki. pelen szacunek
podobno wiek w jakim sa nasze maluchy jest najfajniejszy potem zaczyna sie bieganie za maluchami, zabezpieczanie domu, uwazanie zeby czegos do buzi nie wzielo takze cieszmy sie poki dzieciaki jeszcze nie uciekaja:-)
wogole to jestem pelna podziwu dla mam trojaczkow , czworaczkow itd, no i oczywiscie tych mam ktore maja juz starsze dizeci a tu pojawily sie jeszcze blixniaki. pelen szacunek
podobno wiek w jakim sa nasze maluchy jest najfajniejszy potem zaczyna sie bieganie za maluchami, zabezpieczanie domu, uwazanie zeby czegos do buzi nie wzielo takze cieszmy sie poki dzieciaki jeszcze nie uciekaja:-)
Ostatnia edycja:
kasienkawisienka
Aktywna w BB
ja to wogole nie rozumie jak ktos nie moze sobie pradzic z jednym dizeckiem i non stop narzeka, takim osobo powinno sie podrzucic blizniaki na jeden dzien zeby zobaczyly jak to jest:-)
Popieram
manila29
ja to jestem po dzisiejszym dniu wykonczona, wczoraj caly dzien sama , dzisiaj cale popoludnie sama z dziecmi a Alicja oczywiscie nie bedzie lezec ani na lozku ani w lezaczku... przed tv ona chciala siedziec, na szczescie Arkowi wystarczylo ze mama przy nim siedziala i jakas zabawka w rece
powiedzcie czy kasz manna zawiera gluten?
powiedzcie czy kasz manna zawiera gluten?
reklama
reniag
moje dzieciaki po kazdym jedzonku spia ok godziny czasem dwie dlatego tak sie zdiwilam ze Twoje młodsze a tylko raz spia
A to tak jak moje chłopaki rzadko im się zdarza by nie spać między posiłkami