reklama
emilek86
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny. Zobaczymy co jutro wyjdzie u tego lekarza.
kamilasze - zdrówka dla dziewczyn. Dobrze, że poszłaś moim tropem i zapisałaś dziewczynki do lekarza ;-)
kamilasze - zdrówka dla dziewczyn. Dobrze, że poszłaś moim tropem i zapisałaś dziewczynki do lekarza ;-)
Justynia882
emilek
a w moczu ogólnym coś wyszło? jak by to było coś z drogami moczowymi to już by w ogólnym było coś widać.
Dużo zdrówka!!
Dziewczyny do roku dzieci podobno mogą jeść w nocy, moje do teraz czasem w nocy jedzą tzn co 2 noc
ale teraz w nocy im daje tylko 60 ml z smoczkiem 1 lub 2 zamiast 4.
a w moczu ogólnym coś wyszło? jak by to było coś z drogami moczowymi to już by w ogólnym było coś widać.
Dużo zdrówka!!
Dziewczyny do roku dzieci podobno mogą jeść w nocy, moje do teraz czasem w nocy jedzą tzn co 2 noc
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
Emilek, Kamilasze dużo zdrowia dla dzieciaczków.
My mamy już wyniki badań i morfologia super wyszła, hemoglobinę mają po 12,5. Ale niestety u Wojtusia wyszły bakterie w moczu. Konsultowałam się z pediatrą i mam za parę dni powtórzyć badanie jeśli nic się nie będzie działo groźnego, możliwe że poprostu były bakterie pod napletkiem.
My mamy już wyniki badań i morfologia super wyszła, hemoglobinę mają po 12,5. Ale niestety u Wojtusia wyszły bakterie w moczu. Konsultowałam się z pediatrą i mam za parę dni powtórzyć badanie jeśli nic się nie będzie działo groźnego, możliwe że poprostu były bakterie pod napletkiem.
emilek86
emilek
Nie wiem jeszcze. Jutro pojedziemy do lekarza to odbierzemy wynik.
katherine_mag
Emilek, Justynia, Kamilasze no oby wam te dzieciaczki szybko wyzdrowiały, mój mąż z pęcherzem leczy się już ponad 3 tygodnie :/, to nie jest błahostka do wyleczenia widać ta bakteria bardzo polubiła jego organizm, z dziećmi byłam u lekarza i na szczęście to tylko od śliny, za dużo produkują i nie nadążają ją połykać i odkrztuszają.
Wczoraj m powiedział ze zostane na 5 dni sama w domu, jedzie do PL załatwić sprawy, jestem trochę przerazona, mam nadzieję ze żadnego numeru mi nie wykręcą w ten czas. W sumie i tak jestem przez cały dzień sama to chyba dam radę razem z nockami. A jeszcze ja bardzo nie lubie być sama w domu w nocy, taki mam lęk.
Wczoraj m powiedział ze zostane na 5 dni sama w domu, jedzie do PL załatwić sprawy, jestem trochę przerazona, mam nadzieję ze żadnego numeru mi nie wykręcą w ten czas. W sumie i tak jestem przez cały dzień sama to chyba dam radę razem z nockami. A jeszcze ja bardzo nie lubie być sama w domu w nocy, taki mam lęk.
Majeczka84
Zaciekawiona BB
Witam kobitki
Bardzo dawno mnie tutaj nie było. Niestety w moim przypadku początek bycia mamą bliźniaczek to nie takie łatwe wyzwanie. Teraz moje laski kończą 11 tygodni i ogarniam sytuację trochę lepiej
W poniedziałek byłyśmy sie ważyć i Basia ważyła 4,800 a Tosia 4,220. A tu zdjęcia moich kluseczek
Załączniki
emilek86
No i już wiemy co jest Róży. Odebraliśmy wyniki moczu i jest zakażenie dróg moczowych, więc antybiotyk :-(
Najgorsze, że dzisiaj popołudniu Dominik znowu zaczął gorączkować i marudzić. Ja się chyba zastrzelę.![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Majeczka - super dziewczynki. Widzę, że mniejsza córeczka ładnie goni większą.
Najgorsze, że dzisiaj popołudniu Dominik znowu zaczął gorączkować i marudzić. Ja się chyba zastrzelę.
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Majeczka - super dziewczynki. Widzę, że mniejsza córeczka ładnie goni większą.
reklama
Majeczka, ladne dziewczynki, takie usmiechniete. Masz pomoc czy wszystko na twojej glowie?
Emilek- o kurcze, skad to dziadostwo się przyplątało? Szybkiego powrotu do zdrowia.
Moi od wczoraj maja torche podwyzszona temperaturę bo 37,5 i marudzą. może jakiś wirus bo w rodzinie dziadkowie chorzy i chyba przynieśli zaraze.
Emilek- o kurcze, skad to dziadostwo się przyplątało? Szybkiego powrotu do zdrowia.
Moi od wczoraj maja torche podwyzszona temperaturę bo 37,5 i marudzą. może jakiś wirus bo w rodzinie dziadkowie chorzy i chyba przynieśli zaraze.