reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

Emilek, Kamila szybkiego powrotu do zdrowia dla maluszków.
Edytka tez zaczęłam zagęszczac z nadzieją że przestaną się budzić o 3 ale nic z tego. Widocznie mają taką potrzebę.

reklama
Dzięki dziewczyny. Zobaczymy co jutro wyjdzie u tego lekarza.

kamilasze - zdrówka dla dziewczyn. Dobrze, że poszłaś moim tropem i zapisałaś dziewczynki do lekarza ;-)

emilek
a w moczu ogólnym coś wyszło? jak by to było coś z drogami moczowymi to już by w ogólnym było coś widać.
Dużo zdrówka!!

Dziewczyny do roku dzieci podobno mogą jeść w nocy, moje do teraz czasem w nocy jedzą tzn co 2 noc :-p ale teraz w nocy im daje tylko 60 ml z smoczkiem 1 lub 2 zamiast 4.

Emilek, Kamilasze dużo zdrowia dla dzieciaczków.

My mamy już wyniki badań i morfologia super wyszła, hemoglobinę mają po 12,5. Ale niestety u Wojtusia wyszły bakterie w moczu. Konsultowałam się z pediatrą i mam za parę dni powtórzyć badanie jeśli nic się nie będzie działo groźnego, możliwe że poprostu były bakterie pod napletkiem.

Emilek, Justynia, Kamilasze no oby wam te dzieciaczki szybko wyzdrowiały, mój mąż z pęcherzem leczy się już ponad 3 tygodnie :/, to nie jest błahostka do wyleczenia widać ta bakteria bardzo polubiła jego organizm, z dziećmi byłam u lekarza i na szczęście to tylko od śliny, za dużo produkują i nie nadążają ją połykać i odkrztuszają.
Wczoraj m powiedział ze zostane na 5 dni sama w domu, jedzie do PL załatwić sprawy, jestem trochę przerazona, mam nadzieję ze żadnego numeru mi nie wykręcą w ten czas. W sumie i tak jestem przez cały dzień sama to chyba dam radę razem z nockami. A jeszcze ja bardzo nie lubie być sama w domu w nocy, taki mam lęk.

Witam kobitki :) Bardzo dawno mnie tutaj nie było. Niestety w moim przypadku początek bycia mamą bliźniaczek to nie takie łatwe wyzwanie. Teraz moje laski kończą 11 tygodni i ogarniam sytuację trochę lepiej :) W poniedziałek byłyśmy sie ważyć i Basia ważyła 4,800 a Tosia 4,220. A tu zdjęcia moich kluseczek

Załączniki

• 1412959442561.jpg
    1412959442561.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 75
  • 1412959477197.jpg
    1412959477197.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 77
No i już wiemy co jest Róży. Odebraliśmy wyniki moczu i jest zakażenie dróg moczowych, więc antybiotyk :-(
Najgorsze, że dzisiaj popołudniu Dominik znowu zaczął gorączkować i marudzić. Ja się chyba zastrzelę.:baffled:

Majeczka - super dziewczynki. Widzę, że mniejsza córeczka ładnie goni większą.

reklama
Majeczka, ladne dziewczynki, takie usmiechniete. Masz pomoc czy wszystko na twojej glowie?

Emilek- o kurcze, skad to dziadostwo się przyplątało? Szybkiego powrotu do zdrowia.

Moi od wczoraj maja torche podwyzszona temperaturę bo 37,5 i marudzą. może jakiś wirus bo w rodzinie dziadkowie chorzy i chyba przynieśli zaraze.

Do góry