Edytka- ja moim daje mleko Hipp i nawet nie wiem czy tam jest AR, a już kolejnego mleka nie chciałam testować. I tak zmieniałam im mleko 4x (najpierw Bebilon, pozneij Bebilin comfort, Nan, Bebilon PEpti i najlepszy okazal się Hipp). Zgadzam się z Napierajka- Nutriton latwo dozować. ja dawałam mniej niż było w instrukcji bo tak Adasiowi bardziej odpowiadalo. Nutriton jest bez recepty wiec teoretyzcnie można pojsc i kupic i wyprobowac. U nas po 3 dniach była poprawa. No ale z pediatrą może warto to skonsultowac.
reklama
emilek86
Fanka BB :)
emilek86
Wszyscy mówią, że podobne są bardzo ale ja jakoś takiego wielkiego podobieństwa nie dostrzegam.
Dobra lecę, bo robię dzieciakom słuchowisko słowno muzyczne
Dobra lecę, bo robię dzieciakom słuchowisko słowno muzyczne
Cześć dziewczyny ale mnie tu nie było. Cięzko mi się ogarnąć zęby dalej w natarciu nic się jeszcze nie przebiło, a dzieci nudzą. Po za tym od kiedy oboje raczkują muszę mieć ich cały czas na oku w sumie to pal licho z raczkowaniem ale gorsze jest wstawanie przy wszystkim. Musze jak najszybciej zabezpieczyć dom. Mamy starszych bliźniaków jak radziłyście sobie z wojnami o zabawkę, wchodzeniem jednego dziecka na drugie itd? U nas Lena ledwo dotknie Filipa i już bek.
Napierajka kiedy chcecie robic spotkanie? Może udałoby mi się wyrwać
Emilek super zdjęcie rozbroiło mnie
A co do ulewania to u nas Lenie w dalszym ciągu się to zdarza a słyszałam opinię że po 6mc to mija. U nas nie minęło ale troszke się zmniejszyło.
Napierajka kiedy chcecie robic spotkanie? Może udałoby mi się wyrwać
Emilek super zdjęcie rozbroiło mnie
A co do ulewania to u nas Lenie w dalszym ciągu się to zdarza a słyszałam opinię że po 6mc to mija. U nas nie minęło ale troszke się zmniejszyło.
Załączniki
Julianna*
szczęśliwa :)
Edytka- u mojego Adasia tak było, ze jadl i go bolało, plakal przy jedzeniu. Nie ulewal ale ja miałam wrażenie, ze pokarm mu się cofa i go pali. No i miałam racje, bo się okazało, ze ma refluks. Pomoglo zagęszczanie mleka Nutritonem.
Edytka u nas było identycznie jak tu...Nutriton pomógł na refluks który potwierdził się w usg, z tym że u nas to rwa do dziś, mam nadzieję że jak usiądą to się poprawi.
Karmelova ale śliczności! Takie już duże i raczkują, nie mogę się doczekać kiedy moje takie będą...
No właśnie termin spotkania trzeba ustalić. Anulfka masz jakieś zaplanowane wizyty we wrześniu w Krakowie?
Ostatnia edycja:
reklama
emilek86
karmelova - ale roześmiane dzieciaki. A jak ładnie sobie siedzą. Super:-) Moje do zdjęcia nigdy nie chcą się uśmiechnąć:-(
Bibiana - a ile Twój Tomuś miał w wieku moich skrzatów?
Bibiana - a ile Twój Tomuś miał w wieku moich skrzatów?
Ostatnia edycja: