Dziękujemy taka rada jeszcze ode mnie-mieliśny po drodze różne momenty, czasem wyniki badań wychodziły gorzej, koniec końców nie miało to większego wpływu na zdrowie dziewczynek, więc nie załamujcie się zbyt szybko.Ja w momentach kryzysowych starałam się maksymalnie wyciszyć, powtarzałam sobie jak mantrę słowa "moje dzieci są zdrowe" i wyobrażałam ten dzień jak wychodzimy wszyscy razem ze szpitala do donu.Może to komuś pomoże.Trzymajcie się dziewczyny!
reklama
Niezapominajka35
Początkująca w BB
Super gratulujemy czekałam, aż napiszesz. Bardzo się cieszę. Dałaś mi nadzieję... U mnie dopiero 10 tydzień a już nie możemy się doczekać. Droga do końca będzie trudna, wiem o tym bo teraz już się robi ciężko. Ale ty jesteś przykładem na to, że nie należy się martwić tylko być dobrej myśli. Zdrówka dla dziewczynek, dużo siły dla ciebie napisz jak będziesz mogła jak się czujesz i jak to wszystko wyglądało...Moje dziewczynki urodziły się 15 maja, w 34+0 tyg ciąży z wagą 1500g i 1900g.Leżą na neonatologii, mają problemy z oddychaniem, nie umieją ssać.Przed nami przejście przez wcześniacze problemy, ale mogło być gorzej.Jestem z Krakowa, jeśli jakaś mama chciałaby dopytać jak to wszystko tutaj wyglądało albo inne pytania to piszcie.3mam kciuki za wszystkie mamy 1k1o, da się przez to przejść, czego jestem żywym przykładem
Niezapominajka35
Początkująca w BB
Gratulacje!!!Dziewczyny dziele się szczęściem. Przyszły wyniki i czekamy na dwie zdrowe dziewuchy. mogę na spokojnie zacząć cieszyć się tym cudem nad cudy
Niezapominajka35
Początkująca w BB
Hej jak tam Wasze dziewczynki?Super gratulujemy czekałam, aż napiszesz. Bardzo się cieszę. Dałaś mi nadzieję... U mnie dopiero 10 tydzień a już nie możemy się doczekać. Droga do końca będzie trudna, wiem o tym bo teraz już się robi ciężko. Ale ty jesteś przykładem na to, że nie należy się martwić tylko być dobrej myśli. Zdrówka dla dziewczynek, dużo siły dla ciebie napisz jak będziesz mogła jak się czujesz i jak to wszystko wyglądało...
Niezapominajka35
Początkująca w BB
Ja jednak mam cudowną wiadomość. Nasze dziewczyny są w dwóch owodniach. Jeden kamień z serca. Trzymam kciuki że może jednak u innych potencjalnych 1k1o okaże się jak u nas dopiero w 17tc że jednak ta linia jest widoczna
Niezapominajka35
Początkująca w BB
Bardzo bym chciała, żeby w moim przypadku było tak samo, ale niestety nasz pan dr powiedział że jeśli jej nie widział to już się nie pojawi
Witam W piątek dowiedziałam się, że będę mieć bliźniaki jednoowodniowe i jednokosmówkowe. Czytając Wasze wpisy liczę na to, że pojawi się jednak przegroda pomiędzy fasolkami. Na razie to 6 tydzień ciąży więc myślę, że jeszcze wszystko może się zdarzyć, chociaż strasznie się denerwuję. Bardzo boję się tej ciąży i komplikacji Tym bardziej, że jestem mamą jeszcze 9 miesięcznego bobaska i ciągle karmię piersią.
Mam pytanie, czy może którejś z Was lekarz przepisal luteine i duphaston na poczatku takiej ciąży?
Mam pytanie, czy może którejś z Was lekarz przepisal luteine i duphaston na poczatku takiej ciąży?
Niezapominajka35
Początkująca w BB
Witam W piątek dowiedziałam się, że będę mieć bliźniaki jednoowodniowe i jednokosmówkowe. Czytając Wasze wpisy liczę na to, że pojawi się jednak przegroda pomiędzy fasolkami. Na razie to 6 tydzień ciąży więc myślę, że jeszcze wszystko może się zdarzyć, chociaż strasznie się denerwuję. Bardzo boję się tej ciąży i komplikacji Tym bardziej, że jestem mamą jeszcze 9 miesięcznego bobaska i ciągle karmię piersią.
reklama
Niezapominajka35
Początkująca w BB
Hej ja od samego początku jestem na luteinie najpierw miałam pod język, teraz dopochwowo. Zdarzają się jeszcze plamienia a jestem już prawie w 13tyg.duphaston też lekarz chciał przepisać ale wolalam luteinę. Pozdrawiam.