Niezapominajka35
Początkująca w BB
Pani doktor poleciła mi omega med dha optima tylko się zastanawiam czy na pewno są dobre. Bo ponoć z bliźniakami powinno się brać podwójna dawkę witamin niż normalnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tego co mówił mi prof prowadzący to nie trzeba brac więcej. I tak organizm pewnie ma jakąś granicę przyswajalnosci. Co do omegamed. Jedyny ich plus to że dha jest z alg. Ale te z ryb wcale mi nie przeszkadza. A cena? Lomatkobosko. Ale to moja subiektywna ocena ja jak szukałam dla siebie to żeby był skład to co najważniejsze i żeby nie pójść z torbami. Wiadomo na ciąży się nie oszczędza, ale mimo wszystko. Pracowałam dawno temu w firmie farmaceutycznej właśnie z prod dla ciężarnych. I pic na wodę. Dlatego obiecałam sobie że jak sama znajdę w ciążę to nie będę słuchać gin jak coś usilnie będzie mi polecać. Mój tylko zapytał l skład i powiedział że ok. I nie brać podwójnie z racji bliźniąt.Pani doktor poleciła mi omega med dha optima tylko się zastanawiam czy na pewno są dobre. Bo ponoć z bliźniakami powinno się brać podwójna dawkę witamin niż normalnie.
Moje dziewczynki urodziły się 15 maja, w 34+0 tyg ciąży z wagą 1500g i 1900g.Leżą na neonatologii, mają problemy z oddychaniem, nie umieją ssać.Przed nami przejście przez wcześniacze problemy, ale mogło być gorzej.Jestem z Krakowa, jeśli jakaś mama chciałaby dopytać jak to wszystko tutaj wyglądało albo inne pytania to piszcie.3mam kciuki za wszystkie mamy 1k1o, da się przez to przejść, czego jestem żywym przykładem