reklama
Oooo widzisz, to super, to powodzenia 3mam kciuki za wasU mnie nowe wiesci. Ciaza 1k 2o. Takze jestem dobrej mysli. Was dziewczyny mocno sciskam. Duzo mi pomogl ten watek. Trzymam za was kciuki! Bede was dalej podczytywac.
Kurcze ja wcale nie wymiotuje ,czuję się cudownie , i nie obawiam się o nic mam w sobie spokój wewnętrzny co ma być to będzie ,to i tak zaplanowane .... Choć pragnę urodzić zdrowe dzieci.
Moja ciążę prowadzą lekarze ze Starynkiewicza , wiem że jestem w b dobrym rękach i tym się nie martwię .... 26.04 mam badania genetyczne napisze coś więcej
Pozdrawiam Was ciepło ,dzieczyny nie martwcie się i tak co ma być to się wydarzy .... Nie chce się denerwować, stresować....
Moja ciążę prowadzą lekarze ze Starynkiewicza , wiem że jestem w b dobrym rękach i tym się nie martwię .... 26.04 mam badania genetyczne napisze coś więcej
Pozdrawiam Was ciepło ,dzieczyny nie martwcie się i tak co ma być to się wydarzy .... Nie chce się denerwować, stresować....
Mały update naszej ciąży, obecnie 31 tydzień.Mniejsza bliźniaczka ma graniczne przepływy przez tętnicę środkową mózgu (tzw MoM), ale utrzymuje się na stałym poziomie.Wagowo zbliżyły się i różnica nie jest już tak duża jak przy przyjęciu do szpitala (obecnie ok 1170g i 1400g-18% różnicy, mieści się w normie).Czekamy dalej.Jeśli przepływy się nie pogorszą to może nawet do 34 tygodnia.Pozdrawiam
Wow to masz serio dobre geny. Drugi raz takie trafienie trzymam kciuki za dzieciaczki !Witam się. Jest tu ktoś z ciężarówek?
Obecnie 13+6 1k1o.
Co prawda to moja druga bliźniacza (pierwsza 2k2o) ale takiego obrotu spraw się nie spodziewałam
Niezapominajka35
Początkująca w BB
Witam jestem w ciąży jednokosmowkowej jednoowodniowej i jednojajowej. Obecnie 8 tydzień. Lekarz tak mnie nastraszyl że cały czas się zamartwiam.
Spokojnie. Przezywalam to samo. Znajdz dobrego lekarza z doswiadczeniem w prowadzeniu ciaz blizniaczych. U mnie w 10t dopiero pojawila sie druga owodnia. Moze i u ciebie tak bedzie. Nie czytaj tylko glupot w internecie. Glowa do goryWitam jestem w ciąży jednokosmowkowej jednoowodniowej i jednojajowej. Obecnie 8 tydzień. Lekarz tak mnie nastraszyl że cały czas się zamartwiam.
Niezapominajka35
Początkująca w BB
Spokojnie. Przezywalam to samo. Znajdz dobrego lekarza z doswiadczeniem w prowadzeniu ciaz blizniaczych. U mnie w 10t dopiero pojawila sie druga owodnia. Moze i u ciebie tak bedzie. Nie czytaj tylko glupot w internecie. Glowa do gory
reklama
Niezapominajka35
Początkująca w BB
Właśnie pierwsze co to szukałam dobrego specjalisty że względu na swoją trudna przeszłość z ciążami. Za mną już poród naturalny z powikłaniami i 2cesarki i mamy 3sliczne córeczki a teraz ciaza wysokiego ryzyka lekarz cały czas nam opowiada o tym co może być o TTS opowiadaniach itd. U mnie jedyna rzeczą zadowalająca jest to ze bliźniaki są naprzeciwko siebie. Przegrody żadnej nie ma niestety
Spokojnie. Przezywalam to samo. Znajdz dobrego lekarza z doswiadczeniem w prowadzeniu ciaz blizniaczych. U mnie w 10t dopiero pojawila sie druga owodnia. Moze i u ciebie tak bedzie. Nie czytaj tylko glupot w internecie. Glowa do gory