reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

bliźniaki jednojajowe jednokosmówkowe jednoowodniowe

reklama
Jezu nie strasz mnie... Ja nie wiem co z wózkiem bo w Danii brzydkie sa same czarne a w pl takie ładne a nie dam rady juz pozniej jechac ;/ i chcieliśmy w kwietniu kupic

Nie strasze trzeba myslec pozytywnie ale mi lekarz od poczatku powiedzial co to za ciaze i jakie ryzyko jest z nia zwiazane i to tez dlatego juz ide do szpitala( bez konkretnego powodu)aby mogli male kontrolowac kilka razy dziennie i w razie czego interweniowac tez juz w srode dostane sterydy na szybsze rozwiniecie sie plucek.a wozek tez zamawiac bede w Polsce tak jak pierwszy i poprostu rodzice go wysla.

A mi nic nie mówili po za tym ze mogą sie wcześniej urodzić i nic wiecej.. Mi nie ma kto wysłać z polski wózka..
Trzymam za was kciuki i odzywaj sie co i jak :) moze masz ochotę porozmawiać przez maila lub Facebook? :)

Hej co tam u Ciebie ja w szpitalu jest wszystko ok dostalam kortyzon na plucka pierwsza porcje jutro druga i pozniej zobaczymy moze puszcza do domku.

U mnie wszystko dobrze po za strasznym bólem głowy trwa juz 4 dni
To dobrze ze puszcza cie do domu lepiej w domku niz w szpitalu..

reklama
Do góry