reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

bliźniaki jednojajowe jednokosmówkowe jednoowodniowe

Sa w jednym worku ale oddzielone na usg widac taka linie.
A jestem w Danii i tutaj medycyna wyglada całkiem inaczej niz w Polsce.

reklama
Jak widac linie to sa chyba dwuowodniowe czasm bardzo ciezko dostrzec dwa worki ale zapytaj lekarza jak jest napewno Ci odpowie.

Ja mam ciaze jednoowodniowa i byla stwierdzona w 8 tyg.ciazy mieszkam w Szwajcarii juz jedno dziecko tu urodzilam medycyna tez sie rozni niz w Polsce ale na plus.

Sa w jednym worku i maja jedno łożysko. Ja do końca nie rozumiem wszystkich tych nazw i czym sie różni. I nie ma mi kto jakos normalnie to wytłumaczyć

No to jak w jednym worku tzn.jednoowodniowa moga sie maluchy dotykac itd.skoro lekarz stwierdzil ze to taka ciaza to przygotuj sie na czestrze wizyty.to ta linia o ktorej mowisz co to jest??bo tak wyglada granica miedzy workami

search
hej to jest jakies przykladowe foto ciazy dwuowodniowej i tez jak linia wyglada ja mam jednoowodniowa i od poczatku bylo widac ze nie ma szans ze sa w dwoch workach.

reklama
Do góry