reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

bliźniaki jednojajowe jednokosmówkowe jednoowodniowe

reklama
Po to jest forum zeby sobie pogadac o wszystkim jak ktos ma ochote a i tak lekarz jest jedynym zrodlem info ktore mozemy traktowac powaznie.

Hehe. Mam nadzieje ze nic złego nie zrobiłam poprostu chciałam porozmawiać bo nie mam nikogo kto jest tez w ciąży bliźniaczej.
@koki872 jak samopoczucie? I w którym tygodniu jestes?

Ja jestem w 25 i juz w srode ide stacjonarnie do szpitala az do konca czyli max do 34 tygodnia bo taka ciaze rozwiazuje sie szybciej przez cc.

Czuje sie dobrze zadnych wymiotow mdlosci itd.ale ciezej sie czuje niz w pojedynczej ciazy dziewczynki ok maja obie prawie 600 gram roznica 15 gram.a Ty jak przechodzisz ciaze wszystko ok?znasz juz plec?

Ja tez sie czuje dobrze, zero wymiotów mdłości tylko od początku straszny ból pleców, bioder i nóg. Momentami nie moge ustać na lewa nogę taki ból..
Lekarz mowil ze prawdopodobnie dziewczynki ale nie jest jeszcze pewne mam nadzieje ze pod koniec marca sie dowiem dokładnie, bo w kwietniu do polski jedziemy i chciałam troche rzeczy pokupować i moze wózek :)

reklama
Mnie na poczatku glowa czesto bolala ale przeszlo.ja z wozkiem sie wstrzymuje az beda z nami i tak jakis czas beda w szpitalu wiec jest czas a co jak co w tej ciazy trzeba byc na wszystko przygotowanym bo to bardzo trudna i ryzykowna ciaza,ale przyszykowac sie troche trzeba zakupy sama przyjemnosc

Do góry