reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

bliźniaki jednojajowe jednokosmówkowe jednoowodniowe

Zeby je dobrze kontrolowac to naprawde musi byc lekarz ktory jest dobry i zna sie na rzeczy wazne sa i napewno beda sprawdzac przeplywy w pepowinach.ja ich tez po ruchach nie jestem w stanie odroznic bo sa bardzo blisko siebie.oni beda szukac jakiegos punktu aby je odroznic najszybciej bedzie to waga zapewne jakas roznica bedzie.

reklama
Hej co tam u Ciebie bo ja dzis u dentysty bylam zab mnie od dwoch dni bolal i okazalo sie ze kanal oczyszczony w srode zamkniecie ale juz nie boli a to najwazniejsze dzis na wizycie wszystko ok tzn tak jak bylo teraz w poniedzialek wizyta.male maja ok 800 gram roznica 50g.

O to malutka różnica, super. No a z tym zębem to współczuje, ja w końcówce pierwszej ciąży tez miałam problemy z zębem, masakra. Ja czuje sie juz lepiej niż na początku, przynajmniej wiecej siły mam i głowa mnie tak często nie boli. Brzuch mam juz całkiem spory szczególnie jak na 17 tc ;) jak tak dalej pójdzie to nieźle bedę wyglądać

Hej co tam slychac jak sie czujesz ja dzis kontrol pozniej sroda i piatek zacznie sie 28 tydzien i zaczyna sie ciezko robic.nialas wizyte?jak duze sa juz malenstwa?

Hej, w czwartek małe ważyły po niecałe 190gram, jutro znowu mam wizytę i już teraz co tydzień będę miała . Narazie jest wszystko bardzo dobrze, ale jak to lekarz stale podkreśla wszystko może się zmienić w ciagu minuty. A Ty jak po wizycie?

Hej ja bylam wczoraj wszystko ok male maja po 1kg.oby tak dalej.a tak jak mowisz wszystko moze sie zmienic nagle taka ciaza ale miejmy nadzieje ze bedzie ok az do konca

Ja witaminy Prenatal Duo, żelazo, tran, magnez i czasem nospe jak mam skurcze. Aspiryny nie biorę a już gdzieś właśnie czytałam o tym, jutro zapytam mojego gina o to. Kiedy Ci się szpital szykuje? Wiesz już coś?​

reklama
Jesli bedzie dalej ok to bede nadal jezdzila co drugi dzien tak jak dlugo sie da ale mysle ze do 30 31 tyg.pozniej beda kazali byc w szpitalu mozliwe tez ze drugi raz beda dawac zastrzyki na plucka te byly w 26 tyg.i mozliwe ze beda chcieli jeszcze raz.

Do góry