reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Blada kreska

A mi się podoba jedno, mianowicie to, że na jeden temat zleciało się kilka fajnych, myślących babeczek i teraz po nickach będziemy się kojarzyć :) Pozdrawiam Was [emoji3590]

To fakt. Kilka dziewczyn kojarzę już z innych wątków. Niestety (albo nawet stety) jesteśmy na innych etapach, ale zdanie w wielu kwestiach mamy podobne i aż miło, ze czasem można uśmiechnąć się wirtualnie do kogoś i pomyśleć :

giphy.gif

reklama
Na szczęście jednak liczbowo przeważają te myślące [emoji3590]
To pokrzepiająca mysl, że jak kiedyś znudzi mi się to siedzenie tu za długo i postanowię wreszcie nie stracić ciąży to mój bombelek nie będzie skazany tylko na towarzystwo wychowane przez te drugą część [emoji41]
To fakt. Kilka dziewczyn kojarzę już z innych wątków. Niestety (albo nawet stety) jesteśmy na innych etapach, ale zdanie w wielu kwestiach mamy podobne i aż miło, ze czasem można uśmiechnąć się wirtualnie do kogoś i pomyśleć :

giphy.gif

Na szczęście jednak liczbowo przeważają te myślące [emoji3590]
To pokrzepiająca mysl, że jak kiedyś znudzi mi się to siedzenie tu za długo i postanowię wreszcie nie stracić ciąży to mój bombelek nie będzie skazany tylko na towarzystwo wychowane przez te drugą część [emoji41]
W końcu ten bombelek się pojawi!
Moja była szefowa jest z tych kobiet, które nigdy w życiu na pewno nie będą mieć dzieci, cokolwiek by się nie stało w medycynie, nie pamiętam co jej jest, ale mówiła, że nawet IVF nie pomogło, no kompletnie bez szans. W klinice jej powiedzieli, że takich przypadków jak ona jest mniej niż 1%, bo większość prędzej czy później donosi i urodzi. Myślę, że jesteś w większości ❤️

Przykro mi, że muszę ci to uświadomić ale ty też w swoich komentarzach tutaj jesteś niemiła, wredna, bez szacunku i kultury..
Możesz uważać, że jesteśmy wrednymi forumowiczkami ale zwróć uwagę, że jesteś taka sama.
Naprawde. Ja zaczęłam obrażać autorke schodząc z tematu🤣🤣🤣

Nie jestem dumna z siebie ze dalam sie wciągnąć w potyczke słowną (na szczęście nie za długą bo wiem ze nie warto 😂) ale
to ze odpisalam na wredne, uszczypliwe komentarze w moim kierunku w obronie wlasnej nie robi ze mnie hejtera.... jesli w ogole wiesz co to za osoba i czym sie kieruje w swoim zachowaniu ;)

P. S. Ze niby czym wykazalam sie brakiem szacunku do Osób ktore tego szacunku nie mialy za grosz od samego poczatku? Ze poradzilam autorce by pewne osoby zablokowac aby nie dokarmialy same dalej tego watku gównoburzy🤣🤣🤣

Brawo wy😂

A teraz uciekam poserduszkować z moim teżetem❤️

I Prosze mi nie zaglądac do łóżka!

Dziękuję [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Myślę, że każda z nas prędzej czy później się doczeka [emoji123]
I będziemy tu siedzieć tak długo jak będzie potrzeba [emoji41][emoji48]
W końcu ten bombelek się pojawi!
Moja była szefowa jest z tych kobiet, które nigdy w życiu na pewno nie będą mieć dzieci, cokolwiek by się nie stało w medycynie, nie pamiętam co jej jest, ale mówiła, że nawet IVF nie pomogło, no kompletnie bez szans. W klinice jej powiedzieli, że takich przypadków jak ona jest mniej niż 1%, bo większość prędzej czy później donosi i urodzi. Myślę, że jesteś w większości [emoji3590]

Niestety tylko blokada jest jedynym rozwiązaniem aby wredne osoby które nie potrafią odnosić sie z szacunkiem do drugiego człowieka poszły wieszac psy na kimś innym 🤣 takze wciśnij ignore i po Kłopocie bo będą kamieniowac w nieskończoność za twoje zapytanie 😄
Niektórzy juz za długo tu siedzą to wiesz😵 🤣🤣🤣
Zapomniałaś o tym ostatnim zdaniu 😎 a tfu!

Naprawde. Ja zaczęłam obrażać autorke schodząc z tematu[emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Nie jestem dumna z siebie ze dalam sie wciągnąć w potyczke słowną (na szczęście nie za długą bo wiem ze nie warto [emoji23]) ale
to ze odpisalam na wredne, uszczypliwe komentarze w moim kierunku w obronie wlasnej nie robi ze mnie hejtera.... jesli w ogole wiesz co to za osoba i czym sie kieruje w swoim zachowaniu ;)

P. S. Ze niby czym wykazalam sie brakiem szacunku do Osób ktore tego szacunku nie mialy za grosz od samego poczatku? Ze poradzilam autorce by pewne osoby zablokowac aby nie dokarmialy same dalej tego watku gównoburzy[emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Brawo wy[emoji23]

A teraz uciekam poserduszkować z moim teżetem[emoji3590]

I Prosze mi nie zaglądac do łóżka!
Po pierwsze nic nie napisałam o hejtowaniu ale wiem co to znaczy jak już chcesz wiedzieć.
Uciekaj i serduszkuj ze swoim teżetem czy jak to się zwie. Nikt na pewno nie będzie ci zaglądał do łóżka bo będziemy w swoich uprawiać namiętny seks ze swoimi mężczyznami [emoji3590]

Pozdro [emoji8]

Prosto i rzeczowo.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Sie uśmiałam😂😂

Troche to dwulicowe 🤣🙈

Niestety nie kazda tutaj skupila sie na odpowiedzi z wyrazami szacunku do drugiego czlowieka🤣. Prosze przejsc do początku i zobaczyć gdzie skończyły sie rady a zaczęły szydercze i obrazliwe komentarze nic nie wnoszące🤮. A wszystko zaczelo sie od tego ze autorka rozebrała test🤣
Juz trzebabylo sie na niej powyzywać bo przecież jak tak Można. Swiat sie zawalił 😂😂😂😂.
To zaden powód by ja obrażać.

A potem Łapanie autorki za słowa aby odbić piłeczkę z jeszcze większą siłą i lawina nienawisci poszła 😂
Nie chodzi o to czy ta kreska tam jest czy nie. I KTO MA RACJE. Czy sobie cos autorka wkreca czy nie. Ale o wasze chamskie zachowanie bo wy to nie rozumiecie .. No jak tak mozna.. I jeszcze zlecialy sie nastepne ze swoimi pretensjami do swiata bo sie nie serduszkuje a uprawia seks😂😂😂 bo one sobie tego nie wyobrażają. Bo tak dorosle kobiety nie mogą bo to znak ze juz cos z nimi nie tak.
Co wam do tego kto jakich okreslen używa. Milo wam jak ktos wytyka wam wasze idiotyczne zachowania bo nie robicie tego tak jak inni? Albo byłybyście w stanie w twarz powiedziex komus to co wypisujecie tutaj 🙈 zapewne nie. Na milion procent nie.

Co nastepna to lepsza ale przecież wy chcecie pomóc a ze przy okazji mieszacie człowieka z błotem to juz swoja droga nie.
Za daleko juz poszły te wasze dreiny, czepialstwa, przytyki i na takie osoby jest tylko jedno okreslenie ktorego z reszta juz użyłam 😅
Mam nadzieje ze autorka wziela sobie moje rady do serca i zablokowała te co powinna które nie mają nic ciekawszego do roboty 😄

Wam tez radzę na przyszłość omijac temat ten ktorego nie jestescie w stanie pojąć i zbedne komentarze zachowywac dla siebie a nie wylewac tu swoja frustracje bo nie jest tak jak wy byscie tego chciały . Żałosne.

I wcale mnie nie zdziwi jak zaraz wyskoczy która ze swoim nadwyraz obrazliwym zdaniem🤣🤣🤣🤣

Aucccccc
To przeczytaj jeszcze raz mój post i powiedz mi w którym momencie nie był rzeczowy. A zresztą mam to gdzieś, dalej żyj z myślą że napewno jesteś w ciąży, życzę szczęśliwego rozwiązania i daj już spokój z tymi komentarzami bo to nawet śmieszne nie jest. żegnam Cię

reklama
Pogubiłam się w liczbie emotikonek.
Ale jak się nie ma co napisać, to się zapełnia przestrzen śmieciami.

Dobra, czas się przyznać. Ktoś mi wytłumaczy co oznacza TZ? Boja za cholerę nie wiem….
Z tego co dziewczyny pisały wcześniej teżet to towarzysz życia. Nie mam pojęcia po cholerę wymyśla się takie nazwy. Ja na mojego mówię po prostu mąż, wcześniej narzeczony czy też chłopak. Widocznie niektóre dziewczyny myślą, że to jest fajne
(nie, nie jest. Jest to strasznie infantylne) Sama zobacz jak to brzmi, serduszkowanie z teżetem, a nie jakieś tam seksy z mężem 😂😂

Do góry