frez.ja1987
Fanka BB :)
Nie wiedziałam, że stwierdzenie, że się testów nie rozbiera to brak szacunku ale w sumie czego oczekiwać po kimś kto serduszkuje, zamiast współżyć. Bo raczej nie wypowiedzi na poziomie dorosłej kobiety.Naprawde. Ja zaczęłam obrażać autorke schodząc z tematu
Nie jestem dumna z siebie ze dalam sie wciągnąć w potyczke słowną (na szczęście nie za długą bo wiem ze nie warto ) ale
to ze odpisalam na wredne, uszczypliwe komentarze w moim kierunku w obronie wlasnej nie robi ze mnie hejtera.... jesli w ogole wiesz co to za osoba i czym sie kieruje w swoim zachowaniu
P. S. Ze niby czym wykazalam sie brakiem szacunku do Osób ktore tego szacunku nie mialy za grosz od samego poczatku? Ze poradzilam autorce by pewne osoby zablokowac aby nie dokarmialy same dalej tego watku gównoburzy
Brawo wy
A teraz uciekam poserduszkować z moim teżetem
I Prosze mi nie zaglądac do łóżka!
Swoją drogą już się wcześniej odgrażałaś, że nas opuszczasz, ale nadal tu siedzisz. Ciekawe w jakim celu. Jak jesteśmy takie złe, wredne i niedobre to zastosuj się do swojej rady i nas zablokuj. A może jednak to Ty "nie masz nic ciekawszego do roboty"? A zapomniałam, ty się lubisz w domorosłego psychologa bawić i stawiać ludziom diagnozę, że są sfrustrowani, nie potrafią nic komuś powiedzieć w twarz i takie tam... Myślę, że powinnaś otworzyć swój prywatny gabinet. Zabijesz majątek na psychoanalizie na odległość. Z kilku postów potrafisz wyciągnąć tak celne wnioski i tak doskonale ocenić drugiego, że aż jestem pod wrażeniem.
Ps. To jest forum otwarte i każda z nas może sobie pisać gdzie i co chce. Jak się komuś nie podoba niech nie czyta. Albo nie zadaje pytań, jak odpowiedzi mu się nie podobają.