reklama
Rozwiązanie
Tak to jest, kiedy jest robiony przed okresem hehe powodzenia, daj znać
Ja juz nie wiem co myslec pojechalam do szpitala Pabi doktor nie stwierdzila plamienia zrobila mi usg dopochwowe nic nue widac wrocilam do domu znow plamilam rano tak samo nie przepisala mi zadnych lekow typu luteina na podtrzymanie ciąży tak na wszelki wypadek tylko kazala czekac i powtorzyc hcg nie wiem co robic czy kam pozwolic tak po prostu bez walki na poronienie ? Znalazlam w domu luteine muslicie ze moge profilaktycznie kilka dni ja brac?
reklama
Ja taką betę miałam wczoraj dokładnie 91.29 dwa dni do terminu @ licząc krótszy cykl (26dni) albo licząc dłuższy cykl (28 dni) 4 dni do terminu @Moja beta dzisiaj robiona rano przyrosla do prawie 90. To chyba dobrze?
Ja miałam niska betę na początku ciąży, sprawdzałam więc przyrosty bo te są najważniejsze i były ok. U mnie problemem był niski progesteron, miałam niewydolność ciałka żółtego. Dostałam małych plamień i moja gin natychmiast kazała mi brać luteine. Szybko trafiłam na usg i też nie było na początku nic widać, mnie gin powiedziała że jajo widać dopiero przy becie ok 1000 kazała przyjść po tyg i wtedy już było wszystko ładnie widać. Na szczęście wszystko dobrze się rozwinęło i teraz jestem w 23 tygodniu ciąży Więc ja na twoim miejscu bym wzięła ta luteine. Trzymam mocno kciuki za Was.Ja juz nie wiem co myslec pojechalam do szpitala Pabi doktor nie stwierdzila plamienia zrobila mi usg dopochwowe nic nue widac wrocilam do domu znow plamilam rano tak samo nie przepisala mi zadnych lekow typu luteina na podtrzymanie ciąży tak na wszelki wypadek tylko kazala czekac i powtorzyc hcg nie wiem co robic czy kam pozwolic tak po prostu bez walki na poronienie ? Znalazlam w domu luteine muslicie ze moge profilaktycznie kilka dni ja brac?
Ewelina271990
Fanka BB :)
U mnie było podobnie plamiłam co chwila byłam w szpitalu na usg i zawsze mi mowiono,ze wszystko dobrze miałam leki na podtrzymanie i tak to trwało 3 tyg jeszcze tydzień przed tym poronieniem niby było wszystko dobrze tak mi mówiono i poroniłam.Na twoim miejscu może bym się wybrała jeszcze do innego lekarza ja do tej pory żałuję,że nie poszłam na konsultacje do innego lekarza...Ja juz nie wiem co myslec pojechalam do szpitala Pabi doktor nie stwierdzila plamienia zrobila mi usg dopochwowe nic nue widac wrocilam do domu znow plamilam rano tak samo nie przepisala mi zadnych lekow typu luteina na podtrzymanie ciąży tak na wszelki wypadek tylko kazala czekac i powtorzyc hcg nie wiem co robic czy kam pozwolic tak po prostu bez walki na poronienie ? Znalazlam w domu luteine muslicie ze moge profilaktycznie kilka dni ja brac?
Ide do lekarza we wtorek jutro robie bete. Zobaczymy co z tego bedzieU mnie było podobnie plamiłam co chwila byłam w szpitalu na usg i zawsze mi mowiono,ze wszystko dobrze miałam leki na podtrzymanie i tak to trwało 3 tyg jeszcze tydzień przed tym poronieniem niby było wszystko dobrze tak mi mówiono i poroniłam.Na twoim miejscu może bym się wybrała jeszcze do innego lekarza ja do tej pory żałuję,że nie poszłam na konsultacje do innego lekarza...
Plamienia ustaly bole mniejsze jesli cos sie pojawi to sladowe ilosci wczoraj wieczorem robilam test druga kreska blada ale byla i pojawila sie po minucieIde do lekarza we wtorek jutro robie bete. Zobaczymy co z tego bedzie
Ostatnia edycja:
Lilkamandarynka99
Zaciekawiona BB
Powiedzcie mi dziewczyny ja mialam betę 47.55 po dwóch dniach prawie 90, będąc na usg nie widać nawet pęcherzyka, w czwartek kolejna wizyta u gin. Ale mam takie uplawy jakby lekko żółtawe czasem bezbarwne. Czy to normalne?
Nie wiem czy będzie pęcherzyk widać ale przyrost jak najbardziej ok.Powiedzcie mi dziewczyny ja mialam betę 47.55 po dwóch dniach prawie 90, będąc na usg nie widać nawet pęcherzyka, w czwartek kolejna wizyta u gin. Ale mam takie uplawy jakby lekko żółtawe czasem bezbarwne. Czy to normalne?
Śluz w ciąży też jest normalny chyba że zaczynasz czuć jakiś dyskomfort
reklama
Powiedzcie mi dziewczyny ja mialam betę 47.55 po dwóch dniach prawie 90, będąc na usg nie widać nawet pęcherzyka, w czwartek kolejna wizyta u gin. Ale mam takie uplawy jakby lekko żółtawe czasem bezbarwne. Czy to normalne?
wczesna ciąża, może nie być jeszcze widoczna na aparacie usg, ja w okolicach 1000 bety miałam malutki punkcik i dopiero przy wyższej pęcherzyk. A upławy mogą być różne, ważne czy nie ma swędzenia, pieczenia itp. wtedy może być infekcja.